• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Lucernex primeste certificarea ISO 9001

Dallas, Texas. 23 ianuarie 2011. Compania Lucernex Technologies, lider in furnizarea de solutii pentru vanzarile imobiliare, a fost distinsa cu certificare ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii, demonstrand dedicarea companiei fata de excelenta serviciilor oferite clientilor si fata de imbunatatirea continua a calitatii.

ISO 9001 este un standard recunoscut international pentru sistemele de management al calitatii care le cere companiilor certificate sa isi implementeze un sistem cuprinzator de management al calitatii care sa se adreseze tuturor operatiunilor – de la practicile de instruire interna a personalului la dezvoltarea produselor, livrare si serviciul clienti.

Pentru a primi certificarea ISO 9001, la sfarsitul anului trecut a avut loc un audit al sistemului de management al calitatii implementat de Lucernex, iar firma de audit de terta parte care a efectuat auditul de certificare ISO 9001 a fost Quality Systems Registrars, Inc. (QSR).

“Certificarea ISO 9001 dovedeste cat de mult se dedica Lucernex serviciului clienti si imbunatatirii continue. Ea garanteaza ca ne imbunatatim continuu procesele, crescand satisfactia clientilor nostri”, a spus Joe Valeri, presedintele Lucernex.

Infiintata in anul 2000, Lucernex Technologies le ofera profesionistilor din domeniul imobiliar instrumente software fiabile destinate gestionarii portofoliilor de orice marime de proprietati inchiriate sau detinute. Companii imobiliare, HoReCa, din comert sau constructii, figurand in topul Fortune 500 utilizeaza in fiecare zi solutiile software propuse de Lucernex Technologies pentru a garanta conformitatea, a atenua riscurile si a oferi posibilitatea unei cresteri reale. Pentru mai multe informatii, vizitati www.lucernex.com.

24th January 2012 - Lucernex primeste certificarea ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE