• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

London Gateway indeplineste standardul international ISO 14001

Portul multimodal integrat si parcul logistic, construit in prezent in Essex de-al lungul estuarului Tamisei, a fost certificat de Registrul Lloyd pentru Asigurarea Calitatii (LRQA) cu ISO 14001 : 2004. Standardul international vine dupa ce London Gateway a primit premiul Lloyds List Global Environmental Award in decembrie 2010.

Directorul executiv London Gateway, Simon Moore, a declarat: ” Sistemul nostru de management al mediului ISO 14001 este proiectat sa furnizeze siguranta si micsorarea riscurilor relative la impactul asupra mediului marin si terestru in ceea ce priveste construirea noului proiect London Gateway. Acest premiu este primul pentru DP World si pentru industria noastra, caci nici un alt port aflat in constructie nu a obtinut standardul international ISO 14001:2004.”

“Este vorba despre o realizare extraordinara pentru echipa noastra si care confirma cu adevarat ca London Gateway este recunoscut international pentru administrarea exemplara a impactului lucrarilor asupra mediului.Tocmai am publicat o noua fotografie aeriana pe site-ul nostru, care arata estimarea planului de urbanism al London Gateway. Este esential sa cunoasteti faptul ca sistemele de management pe care le folosim sunt modial recunoscute.”

Sistemul de management al mediului conform cu standardul international de calitate ISO 9001 :2004 aplicat in cadrul London Gateway a fost dezvoltat in acord cu rolul companiei de a oferi siguranta in conformitate cu regulamente ca cele emise de Agentia Mediului, Natural England, Organizatia Administrarii Marine si Autoritatea Portuara din Londra.

Directorul de mediu Marcus Pearson, cel care a dezvoltat sistemul, a declarat: ” London Gateway este un proiect de lucru fantastic si simpla dimensiune a programului are ca cerinta o abordare robusta si practica a administrarii aspectelor sale de mediu. Documentatia ISO a sistemului nostru de management al mediului va fi facuta publica altor unitati DP World din intreaga lume, afacerea beneficiind astfel global.”

Anul trecut, DP World a pus la punct unul dintre cele mai sofisticate programe din lume de monitorizare a mediului in interiorul London Gateway. In acelasi timp, Natural England a confirmat ca relocarea a peste 300000 de animale a fost cea mai importanta licenta emisa vreodata in Marea Britanie.

London Gateway a creat un nou habitat de noroi in Rezervatia Stanford Wharf Nature pe portiunea litoralului care este sub apa in timpul mareelor inalte si expusa in timpul mareelor joase. De treizeci de ori mai intins decat Trafalgar Square, proiectul a inclus o supraveghere completa arheologica a unui sat roman producator de sare datand cu 100 de ani inaintea erei noastre. (sursa: www.dredgingtoday.com)

7th March 2011 - London Gateway indeplineste standardul international ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE