• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Lex Products obtine certificatul ISO 9001

Lex Products, distinsa cu certificarea ISO 9001:2008 pentru toate serviciile

Shelton, Connecticut. 26 iulie 2012. Lex Products Corporation a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru toate procesele sale de productie, operatiunile si serviciile sale de suport tehnic din cele trei unitati pe care compania le detine in Statele Unite. Domeniul acoperit de certificare se refera la proiectarea, dezvoltarea si procesele legate de fabricarea unor produse ca unitati de distributie de energie, sisteme de cabluri, foi de metal si altele.

ISO 9001 este un standard international creat de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), care prescrie cerintele necesare elaborarii, implementarii, mentinerii si imbunatatirii unui sistem de management al calitatii intr-o organizatie. Aceste cerinte reflecta unele practici de afaceri consacrate in timp si acceptate in mod universal, practici puse la punct pentru a ajuta companiile sa indeplineasca nevoile clientilor si sa ofere satisfactie clientilor. Auditul ISO acopera o gama larga de procese care afecteaza experienta oferita clientilor, printre care se numara designul, vanzarile, achizitiile, formarea profesionala, livrarea si alte practici.

“Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 pentru totalitatea proceselor companiei reflecta dedicarea Lex Products de a oferi cele mai bune servicii si produse pentru clientii sai,” a spus Mike Scala, presedintele Lex Products, unul dintre cei mai importanti fabricanti nord-americani de produse de distributie si control energetic.

“Acest nivel de certificare scoate in evidenta capacitatile exceptionale ale companiei in privinta tuturor aspectelor care tin de fabricarea produselor si de satisfactia clientilor,” a mai spus presedintele Lex Products.

El a adaugat ca Lex Products se poate lauda cu peste 97% de clienti multumiti de calitatea serviciilor companiei. “Masuram intregul lant al evenimentelor care ar putea avea un potential impact asupra clientilor, si depunem eforturi in aceasta directie pentru a ne asigura nu numai ca le indeplinim asteptarile clientilor, ci si ca acestora le vine usor sa faca afaceri cu Lex Products.”

Inainte de obtinerea acestei certificari, Lex Products detinea ISO 9001:2008 pentru proiectarea si fabricarea de foi de metal si de sisteme de cabluri. Lex Products detine doua unitati de productie in Shelton, Connecticut, si o a treia fabrica in Sun Valley, California.

Lex Products Corporation este unul dintre liderii in fabricarea de sisteme inovatoare de control si distributie energetica pentru piete ca cea industriala, militara si a divertismentului. Infiintata in 1989, compania este specializata in sisteme energetice portabile cum ar fi cutiile de distributie sau sistemele de cabluri, concepute pentru a rezista la o utilizare intensiva in conditii vitrege de mediu.

Compania s-a clasat pe locul 72 in topul 2001 Inc. 5000 pentru cresterea inregistrata in sectorul de productie. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.lexproducts.com.

13th August 2012 - Lex Products obtine certificatul ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE