• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Laboratoarele de secventiere GATC Biotech primesc acreditarea ISO 17025

New York, 3 decembrie 2012. GATC Biotech a anuntat astazi ca a primit acreditarea ISO 17025 pentru laboratoarele sale ultramoderne de secventiere de la organizatia nationala de acreditare din Germania.

Potrivit purtatorului de cuvant GATC, acreditarea primita de la Deutsche Akkreditierungsstelle (DAkkS) recunoaste calitatea serviciilor de laborator realizate cu ajutorul instrumentelor sale Illumina’s HiSeq si Roche’s 454 GS FLX. Acreditarea “le permite tuturor clientilor sa compare calitatea furnizorilor de servicii de pe piata internationala de secventiere,” a declarat intr-un comunicat de presa Marcus Benz, directorul de operatiuni al GATC Biotech.

Standardul ISO/IEC 17025:2005 se adreseaza laboratoarelor care realizeaza incercari si etalonari si cuprinde cerinte referitoare la competenta acestora. Acreditarea ISO 17025 demonstreaza fiabilitatea rezultatelor obtinute de aceste laboratoare.

Acreditarea ISO 17025 este valabila timp de trei ani si a fost obtinuta in urma unui audit riguros, conform declaratiilor reprezentantilor companiei din Konstanz, Germania. In urma cu un an, GATC Biotech a anuntat extinderea operatiunilor sale de secventiere. Pentru mai multe informatii, vizitati www.gatc-biotech.com.

19th December 2012 - Laboratoarele de secventiere GATC Biotech primesc acreditarea ISO 17025 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE