• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Juniper Networks castiga certificarea ISO 14001

Sunnyvale, California. 8 august 2011. Juniper Networks a anuntat astazi obtinerea certificarii ISO 14001 pentru sistemul sau de management al mediului. Certificarea se bazeaza pe o validare externa a performantei companiei fata de mediu in proiectarea si dezvoltarea de software, sisteme si cipuri de siliciu destinate retelelor extrem de performante, ca si in furnizarea de servicii si de suport tehnic pentru acestea.

“Juniper Networks se dedica intelegerii si gestionarii eficiente a impactului companiei asupra mediului, ca si fabricarii de cele mai eficiente produse pentru retelele avansate tehnologic din industria noastra,” a spus Brad Minnis, director responsabil cu sanatatea si siguranta mediului la Juniper Networks. “Am muncit foarte mult pentru a obtine certificarea ISO 14001. Ca rezultat, clientii nostri si partile interesate pot avea de acum inainte incredere ca Juniper Networks este lider si in managementul mediului.”

Certificarea standardului ISO 14001 le cere companiilor sa isi identifice si sa isi controleze impactul asupra mediului rezultat din activitatile, produsele si serviciile lor. ISO 14001 impune, de asemenea, companiilor, sa isi imbunatateasca in mod continuu performanta fata de mediu si sa isi implementeze o abordare sistematica a fixarii si atingerii obiectivelor legate de mediul inconjurator.

Juniper Networks se ocupa cu inovarea retelelor: de la dispozitive la centre de date, de la clienti la furnizorii de servicii cloud, Juniper Networks ofera software, cipuri de siliciu si sisteme care transforma experienta retelistica. Puteti gasi informatii suplimentare la adresa: www.juniper.net.

sursa: http://www.marketwatch.com/story/juniper-networks-achieves-iso-14001-certification-2011-08-08?reflink=MW_news_stmp

11th August 2011 - Juniper Networks castiga certificarea ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE