• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

J C Smale primeste acreditarea pentru mediu ISO 14001

7 iulie 2011. Compania de proiectare tehnica J C Smale anunta cu mandrie obtinerea acreditarii pentru mediu ISO 14001, standardul international pentru sistemele de management al mediului.

In timpul perioadei de seceta din 2009, J C Smale a investigat mai multe metode de a-si reduce dependenta de conductele principale de apa. In consecinta, compania de proiectare a instalat un sistem extins de colectare a apei de ploaie pentru a capta si a pastra apa de pe marile acoperisuri ale atelierelor sale din Notting Hill.

Compania a numit ulterior o echipa care sa identifice alte activitati ale afacerii care aveau, potential, un impact negativ asupra mediului inconjurator.

Echipa de mediu din cadrul J C Smale a examinat procesele de afaceri ale companiei, inclusiv gestionarea deseurilor metalice, reciclarea hartiei si a altor materiale, si a planificat, de asemenea, modul in care compania va reactiona in eventualitatea unor deversari de lichide ca de pilda uleiurile industriale.

Directorul general al companiei, dl Ken Smale, a angajat si o firma de consultanta pentru a asista procesul demarat de J C Smale.
“De vreme ce nu suntem experti in acest domeniu, am angajat o firma din exterior ca sa lucreze cu echipa noastra si sa ne ajute sa avem o perspectiva independenta asupra analizei pe care o efectuam,” a declarat Smale.

Analiza incununata cu succes a avut ca rezultat crearea unui manual de mediu continand sistemele si procedurile documentate. Acest manual a fost un factor hotarator in acreditarea ISO 14001 primita de J C Smale, reprezentand standardul international pentru sistemele de management al mediului.

“J C Smale isi doreste sa demonstreze modul in care deciziile legate de mediu pot contribui la un viitor mai durabil, cu efecte minime asupra mediului, atat pentru comunitate, cat si pentru afacerea noastra,” a adaugat Smale.
Aceasta acreditare vine in completarea celei pentru managementul calitatii, ISO 9001, pe care J C Smale a obtinut-o in 2004.

Echipa de mediu a fost condusa de Ken, incluzandu-i pe Mike Wilson, Ron Hill, Katie Driscoll, ca si pe consultantul in sisteme de management al mediului, Ted Masur.

“Suntem mandri de echipa noastra si de realizarea sa, ca si de recunoasterea eforturilor facute de companie pentru a fi priviti cu respect de clientii nostri si de organizatiile guvernamentale,” a concluzionat Smale.

Vizitati site-ul companiei, www.jcsmale.com, pentru mai multe informatii despre activitatile acesteia.

12th July 2011 - J C Smale primeste acreditarea pentru mediu ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE