• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

IT Governance ajuta Aegate sa obtina conformitatea cu ISO 9001

16 octombrie 2012. IT Governance Ltd, unul dintre liderii mondiali specializati in securitatea informatiei si sistemele de management al calitatii, a anuntat ca serviciile sale au fost solicitate de compania Aegate, furnizoare de servicii de autentificare securizata si trasabilitate dedicate industriei farmaceutice, in vederea realizarii unui audit de certificare a sistemului de management al calitatii (SMC) conform standardului ISO 9001:2008. In urma acestui audit, Aegate a primit certificarea ISO 9001.

Steve Watkins, directorul departamentului de formare si consultanta din cadrul IT Governance, a declarat:

”Relatia noastra cu Aegate a inceput in anul 2007, cand le-am oferit consultanta profesionala in implementarea sistemului lor de management al securitatii informatiei. In 2010, i-am ajutat sa se pregateasca pentru certificarea ISO 27001, pe care au obtinut-o. Suntem incantati ca i-am ajutat sa obtina si certificarea ISO 9001.”

Watkins a continuat:

”Certificarea ISO le ofera organizatiilor beneficii considerabile, incluzand economii financiare datorate eficientei operationale, un management mai bun al calitatii si procese interne imbunatatite, o rentabilitate mai mare a activelor si un profit crescut. Suntem siguri ca, avand certicarea ISO 27001 si, mai nou, certificarea ISO 9001, Aegate va obtine un avantaj competitiv considerabil. Companiile care sunt in conformitate cu standarde recunoscute de management al securitatii si al calitatii tind sa se bucure de mai multa incredere din partea clientilor lor.”

ISO 9001, standardul de management al calitatii, este un standard care cuprinde cele mai bune practici si care le ofera companiilor si organizatiilor din intreaga lume indrumari despre cum sa implementeze un SMC cat mai performant si mai adecvat. Acesta asigura indeplinirea nevoilor clientilor si respectarea cerintelor legislative si de reglementare legate de produsele si serviciile companiei. IT Governance ofera servicii de consultanta in domeniul managementului calitatii ISO 9001, care pot fi personalizate conform cerintelor clientilor.

Aegate lucreaza cu un sistem de trasabilitate si autentificare securizata pentru industria farmaceutica, abordand nevoia de a proteja pacientii impotriva medicamentelor contrafacute, retrase sau expirate.

Acest sistem este pus la dispozitia farmacistilor in cadrul unui pachet integrat care contine si un program software, care permite o verificare in timp real a fiecarui ambalaj, in conformitate cu noua legislatie europeana privind medicamentele falsificate. Pentru mai multe informatii, vizitati www.aegate.com.

22nd October 2012 - IT Governance ajuta Aegate sa obtina conformitatea cu ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE