• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

ISO 9004 – Controlul procesul de productie

Controlati procesul de productie

• Controlati-va procesul de productie. Procesul dvs. de productie trebuie sa functioneze in conditii controlate. Trebuie sa va controlati materiile prime, furniturile, uneltele, echipamentul si instrumentele. Trebuie ca dvs. sa:
• Efectuati studii despre capacitatea procesului pentru a fi siguri ca procesul de productie va functiona corespunzator.
• Definiti standarde de productie ale calitatii executiei. In termeni concreti, aceste standarde ar trebui sa defineasca ce inseamna exact o calitate ” buna” a executiei Folositi mostre de lucru, ilustratii s.a.m.d.
• Definiti relatiile cauzale intre caracteristicile procesului de productie (calitati) si caracteristicile produsului (calitati).
• Verificati daca procesul dvs. de productie este capabil constant de a realiza produse conforme cu toate cerintele calitatii.
• Confirmati ca toate influentele si conditiile de mediu sunt monitorizate si controlate cu grija.
Asigurati-va ca ele sprijina si pastreaza calitatea procesului dvs. de productie si pe cea a produselor dvs.

9th May 2011 - ISO 9004 – Controlul procesul de productie » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE