• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

ISO 27809 pentru Software medical

Incidentele in care defectele atribuite software-ului medical au vatamat pacientii sau chiar le-au provocat o moarte prematura au afectat grav increderea publicului larg in folosirea tehnologiei informatiei in sectorul sanatatii. Fireste, ne asteptam ca un astfel de software sa fie sigur atunci cand este folosit potrivit destinatiei sale.

Raportul tehnic ISO/TR 27809:2007 tinteste sa reduca folosirea gresita sau defectiunile software-ului destinat ingrijirii medicale.

Raportul prezinta masurile de control cerute care sa asigure siguranta pacientilor in raport cu produsele de software medical. Se intentioneaza ca domeniul sau sa acopere acele produse de software medical care nu sunt, in realitate, cuprinse in nicio reglementare privind instrumentele medicale. (ISO)

28th March 2011 - ISO 27809 pentru Software medical » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE