• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Interadapt investeste in certificarea ISO 20000

Interadapt investeste in certificarea ISO 20000 pentru a-si imbunatati calitatea managementului serviciilor IT de externalizare

6 octombrie 2011. Interadapt, o companie apartinand grupului francez Osiatis, specializata in servicii de consultanta si de externalizare IT, a inceput luna aceasta un program care are ca obiectiv imbunatatirea proceselor, a sistemelor de management si a celor mai bune practici legate de administrarea infrastructurii IT in vederea obtinerii in 12 luni a certificatului calitatii serviciilor ISO 20000.

Acest program va beneficia de participarea firmei de consultanta ILUMNA, care detine o vasta experienta in problemele de aceasta natura (pregatirea si sprijinul necesar obtinerii certificarii ISO 20000) si se bucura de un real succes printre companiile braziliene care ofera servicii de externalizare IT.

In general, standardul ISO 20000 este un punct de referinta pentru aplicarea modelului de management al calitatii PDCA (Plan, Do, Check, Act), care acopera toate masurile de planificare, executie, analiza si verificare. Programul include toate procesele ITIL si altele si vine in sprijinul implementarii propriului program, Interadapt Cube Business Intelligence, ca baza pentru masuratorile si rapoartele asupra indicatorilor.

Certificarea ISO 20000 va atesta caracterul adecvat al proceselor Interadapt si al practicilor ITIL si va creste nivelul de maturitate al administrarii serviciilor de externalizare oferite de centrele de servicii (Service Desk) si al serviciilor administrate oferite de centrul de operatiuni de retea. Prin aceste masuri, Interadapt isi doreste sa ajunga la acelasi nivel cu cei mai mari furnizori de servicii de externalizare IT din Brazilia.

Acest program va fi dus la bun sfarsit cu ajutorul sprijinului financiar obtinut de Interadapt de la BNDES (Banca de Dezvoltare a Braziliei) ca parte a strategiei de organizare si de crestere a pietei IT.

Cu o experienta de peste noua ani pe piata, compania Interadapt numara in prezent peste de 3500 de colaboratori si beneficiaza de sustinerea a peste 160 de specialisti angajati, fiind considerata pentru al doilea an consecutiv ca unul dintre cele mai bune locuri de munca din domeniul IT&C si diferentiindu-se prin cunostrinte tehnice, inaltul nivel al serviciilor si excelenta in executarea proiectelor. Pentru mai multe informatii, accesati www.interadapt.com.br.

6th November 2011 - Interadapt investeste in certificarea ISO 20000 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE