• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Ingram Micro si DB Schenker anunta obtinerea ISO 14001

Ingram Micro, care se descrie ca fiind unul dintre cei mai importanti distribuitori de tehnologie pe plan mondial si un important furnizor de servicii pentru canalele de distributie, a primit certificarea ISO 14001 pentru unitatea sa din America de Nord.

“Certificarea ISO 14001 vine la foarte scurt timp dupa saltul nostru de aproape 200 de locuri in clasamentul ecologist Newsweek pe 2010 si dupa o certificare similara primita in Suedia in 2009,” a precizat Keith Bradley, vicepresedinte senior executiv si presedinte in America de Nord. “Aceasta intareste angajamentul nostru pentru operatii de afaceri viabile de-a lungul canalelor de distributie.”

Compania opereaza in mai bine de 150 de tari si declara despre sine ca este singurul distribuitor cuprinzator de produse IT cu operatiuni in Asia.

Compania de transport si logistica DB Schenker a primit certificarea ISO 14001 pentru operatiunile sale din Australia si Noua Zeelanda.

“Sistemul nostru de management al mediului este cladit si completeaza celelalte initiative pe care le-am instituit deja, ca de pilda reducerea deplasarii camioanelor prin mutarea incarcaturii cu ajutorul transportului feroviar si, de asemenea, introducerea conceptelor de transport intermodal,” a declarat CEO Schenker Australia si Noua Zealanda.

In cadrul programului sau DB Eco, compania a dezvoltat produse si servicii dintre care enumeram: consultanta ecologica, terminale, retele logistice si intrumentul de calcul al carbonului EcoTransit.

“Grupul DB va reduce debitul de carbon specific in lumea intreaga, asta insemnand ca va reduce cu 20 de procente emisiile de carbon legate de volumul de transport, intre 2006 si 2020,”

a mentionat Koehler.

Producatorul de cerneluri Plextronics a obtinut certificarea ISO 14001:2004 pentru polimerii sai conductivi si cernelurile folosite in cadrul aplicatiilor de imprimare electronica si a celor solar fotovoltaice.

Unitatile din Kent ale companiei de mase plastice Gabriel-Chemie UK au fost inregistrate ca fiind conforme cu ISO 14001. Astfel ele se alatura fabricilor deja certificate cu 14001 din Germania, Austria si Republica Ceha. Directorul general Philip Watkins a mentionat: ” Sistemul nostru de management al mediului identifica maniera in care activitatile noastre afecteaza mediul, asigura respectarea statutelor si reglementarilor in vigoare, ne da un avantaj strategic si identifica economii potentiale ale costurilor.”

“Asta a contribuit la indeplinirea angajamentului nostru de a reduce consumul de energie cu 12 procente din 2006 pana in 2010, in acord cu Acordul pentru Inclazirea Globala propus de Asociatia Britanica a Producatorilor de Mase Plastice.”

Avanti Wind Systems tocmai a incheiat ultima etapa a verificarilor in vederea certificarii ISO 14001. Compania produce echipament de protectie pentru mentenanta turbinelor eoliene. Sursa: www.environmentalleader.com

9th March 2011 - Ingram Micro si DB Schenker anunta obtinerea ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE