• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

INFOTEP isi pastreaza certificarea calitatii ISO 9001

Santo Domingo, Republica Dominicana. Institutul National de Formare Tehnica Profesionala (INFOTEP) a obtinut pentru a doua oara recomandarea de a-si mentine recertificarea standardului international ISO 9001:2008, prin care institutul de formare si-a demonstrat consolidarea sistemului de management al calitatii.

Dr. Idionis Pérez, directorul general al organizatiei, a mentionat ca recomandarea a fost facuta de Eduardo Motta, auditorul sef al companiei internationale SGS Panamá Control Service, in urma unui proces de audit extern ISO 9001 realizat timp de patru zile.

Prin aceasta a doua recertificare ISO, care demonstreaza consolidarea sistemului de management al calitatii conform standardului ISO, INFOTEP isi afirma angajamentul fata de satisfacerea nevoilor si cerintelor clientilor sai, dupa cum a precizat Pérez.

El a mai spus ca certificarea ISO este rodul eforturilor unite ale tuturor angajatilor din organizatie, care si-au asumat cultura calitatii.

In acelasi timp, Eduardo Motta, auditor la SGS, a declarat ca, in timpul evaluarii s-a putut dovedi inaltul nivel de angajament al institutului de a-si mentine calitatea serviciilor oferite de INFOTEP, ceea ce a meritat recunoasterea si felicitarile auditorilor.

Compania panameza a condus programul de auditare a proceselor care compun sistemul de management al calitatii din cadrul institutului, acesta avand loc in birourile national si regionale, unde sunt dezvoltate ofertele de instructaj ale INFOTEP.

Motta a fost insotit de auditorii Mayanín Hernández si Dido Chong, ca si de reprezentanti ai firmei internationale, care au analizat maniera exhaustiva in care compania isi gestioneaza procesele si procedurile. Mai multe informatii, pe site-ul institutului: http://www.infotep.gov.do.

23rd August 2011 - INFOTEP isi pastreaza certificarea calitatii ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE