• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

IMT se certifica ISO 9001

Integrated Microwave Technologies obtine prestigioasa certificare ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

3 august 2011. Mount Olive, New Jersey. Integrated Microwave Technologies, LLC (IMT), o unitate din cadrul departamentului video al Vitec Group, lider in sistemele avansate de microunde digitale destinate pietelor de transmisiuni, sport si divertisment si MAG (domeniile militar, aerospatiu si guverne), a anuntat astazi obtinerea certificarii managementului calitatii ISO 9001 : 2008 pentru unitatea sa de productie din Mt. Olive, New Jersey.

Standardul ISO 9001:2008 reprezinta o serie de practici internationale ale calitatii care garanteaza folosirea unor procese eficiente monitorizate constant si imbunatatite continuu. Certificarea valideaza un sistem de management al calitatii care promite satisfactie clientilor multumita implementarii eficiente a sistemului si confirma fundamentele solide ale unei organizatii pentru imbunatatiri continue prin internediul utilizarii si analizarii datelor.

IMT si-a consolidat si si-a extins capacitatea de productie in noiembrie 2010. Noua unitate de 65000 de picioare patrate din Mt. Olive este gazda serviciilor de cercetare si dezvoltare, inginerie aplicata, asamblare de produse, testare electronica si suport tehnic pentru clienti.

Gama de produse IMT destinate clientilor comerciali si guvernamentali include sisteme de camere wireless, sisteme portabile video de transmisie si receptie si alte produse de ultima generatie.

“IMT lupta continuu pentru excelenta si suntem incantati ca eforturile depuse si dedicarea dovedita de angajatii nostri ne-au ajutat sa ajungem la aceasta realizare atat de respectata in industrie,” a declarat presedintele Integrated Microwave Technologies, Stephen Shpock. “Cu toate ca am primit aceasta certificare, asta nu inseamna ca parcursul nostru ISO se termina aici.

IMT va continua sa functioneze ghidandu-se dupa o serie de principii care garanteaza o abordare rationala a gestionarii activitatilor noastre de afaceri pentru a oferi constant satisfactie clientilor nostri.”

Pentru mai multe informatii, vizitati site-urile Integrated Microwave Technologies: www.imt-broadcast.com si Vitec Group: www.vitecgroup.com.

8th August 2011 - IMT se certifica ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE