• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

IDdesign primeste o certificare ISO esentiala

19 aprilie 2012. IDdesign – retailerul mondial de mobilier scandinav si de accesorii casnice si pentru birouri – a primit certificarea ISO 9001: 2008 de la organismul international de certificare ISO, Bureau Veritas.

Aceasta reprezinta o reusita semnificativa, deoarece subliniaza angajamentul companiei fata de satisfactia clientilor sai si atentia acordata furnizarii constante de produse de calitate. Certificarea a fost obtinuta sub coordonarea firmei de consultanta ISO Quality Champion, Venus Oquindo, sub indrumarile departamentului de excelenta in afaceri.

Certificarea ISO 9001 se alatura unei alte reusite notabile a companiei, magazinele IDdesign obtinand recent si statutul Superbrands, semnul distinctiv international care identifica marcile care au o performanta mult superioara pe piata fata de concurentele lor.

Potrivit declaratiilor reprezentantilor IDdesign, certificarea ISO reprezinta o validare independenta a calitatii si a originalitatii care caracterizeaza compania si produsele sale, si arata in mod explicit atentia acordata cresterii ofertei de produse si imbunatatirii experientei clientilor.

Standardul ISO 9001:2008, a carui exigenta certificare impune un audit riguros, analize manageriale si imbunatatiri ale proceselor, identifica cerintele concepute pentru a ajuta organizatiile sa isi creeze si sa isi mentina anumite proceduri care garanteaza calitatea propriilor produse si servicii. Acest standard certificabil vizeaza imbunatatirea satisfactiei clientilor prin implementarea eficienta a unui sistem de management al calitatii si prin urmarirea continua a intereselor de afaceri. Pentru mai multe informatii despre companie, vizitati www.iddesign.dk.

23rd April 2012 - IDdesign primeste o certificare ISO esentiala » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE