• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Horizon castiga o tripla certificare ISO

19 septembrie 2011. Compania britanica Horizon Platforms (www.horizonplatforms.co.uk) a devenit unul dintre primii specialisti in accesul mecanizat independent din Regatul Unit care sa fi castigat trei acreditari esentiale ISO – ISO 9001 pentru sistemul de management al calitatii, ISO 14001 pentru sistemul de management al mediului si OHSAS 18001 pentru sanatatea si securitatea ocupationale. Compania mai detine si certificarea IPAF Rental +.

Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii de companie, auditorii ISO au fost impresionati in mod deosebit de angajamentul acesteia de a-si reduce emisiile in departamentul de transport, ceea ce include o investitie in cel mai nou model de camioane de livrare Volvo FM 8 – toate indeplinind standardele Euro 5 privind emisiile de esapament.

Noua metoda mai structurata a companiei Horizon de a strange feedback de la clienti si de a reactiona adecvat va mentine procesele de imbunatatire continua, ceea ce a ajutat la castigarea acestor acreditari.

Standardul de management al mediului prevede o politica stricta de reciclare integrata in toate zonele afacerii, care tinde sa aiba si beneficii de economisire a costurilor.

Ben Hirst, directorul general asociat al companiei, a declarat: “Acesta a fost un proces interesant, plin de provocari si de satisfactii; in timpul lui am invatat multe despre noi insine ca afacere si despre directia in care am dori sa conducem compania in viitor. Suntem mandri ca aplicam proceduri eficiente de monitorizare, care ne permit sa ne imbunatatim continuu calitatea produselor si serviciilor, sa reducem orice impact negativ asupra mediului si sa ne pastram o arhiva exemplara in privinta sanatatii si sigurantei.”

“As dori sa multumesc tuturor celor care lucreaza la Horizon Platforms pentru eforturile grele pe care le-au depus – atat acum cat si in anii anteriori – pentru a ne mentine nivelurile de profesionalism si de angajament fata de excelenta, garantand ca suntem capabili sa indeplinim inaltele cerinte impuse de auditorii ISO,” a mai spus Hirst. sursa: www.vertikal.net

21st September 2011 - Horizon castiga o tripla certificare ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE