• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Guvernul indian incurajeaza certificarile ISO

Guvernul indian reintroduce schema de subventionare pentru exporturile de iuta, incurajand certificarile ISO

4 iulie 2011. India. Schema de Asistenta pentru Pietele Externe, retrasa in 2007, a fost reintrodusa pentru sectorul de export de iuta de catre Ministerul Textilelor.

Cu toate acestea, noua schema de asistenta pentru pietele externe vine cu o varietate de clauze aditionale care nu se vor dovedi a fi usor de urmat pentru sectorul de prelucrare al iutei, a carui mare majoritate functioneaza cu ajutorul unor utilaje de productie invechite.

Ministerul impune intrarea in conformitate cu trei tipuri de certificari nationale si globale privind calitatea produselor a acelora care ar dori sa primeasca un ajutor de maxim patru procente din valoarea franco la bord (FOB), in timp ce restul exportatorilor pot obtine o subventie de numai doua procente din valoarea FOB.

Standardele ale caror certificari sunt dorite de guvernul indian sunt:
– OHSAS 18001:2008 pentru sistemul de management al sanatatii si sigurantei ocupationale,
– ISO 14001:2004 pentru sistemul de management al mediului si
– ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii. sursa: www.fibre2fashion.com

8th July 2011 - Guvernul indian incurajeaza certificarile ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE