• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Grup tehnologic pentru rulmenti, certificat ISO 16949

WD Bearing a anuntat certificarea sistemului de management al calitatii ISO/TS 16949

Wuxi, China. 6 noiembrie 2012. In luna octombrie, WD Bearing Group din Wuxi si-a finalizat auditul de certificare a sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO/TS 16949 dedicat sectorului auto, consolidand pozitia companiei pe piata si confirmand calitatea proceselor si procedurilor aplicate de aceasta.

Respectand filosofia grupului, “Calitatea creeaza valoare,” WD acorda o deosebita atentie imbunatatirii continue a calitatii produselor sale. WD Bearing Group a initiat procesul de implementare a cerintelor ISO/TS 16949 din respect pentru controlul calitatii si pentru protectia mediului. Echipa tehnica WD este alcatuita din personal cu experienta in rulmentii auto, rulmentii industriali si cei destinati utilizarii in aplicatii aerospatiale. Compania ofera sprijin in alegerea rulmentilor, in optimizarea designului, in dezvoltarea produselor, ca si in montarea, intretinerea si lubrifierea rulmentilor.

“Obtinerea certificarii ISO/TS16949 pentru sistemul de management al calitatii demonstreaza punctele forte ale WD Bearing. Trebuie sa ne concentram asupra unitatilor de productie si a calitatii si sa ridicam aceasta calitate la cele mai inalte standarde prin evaluarea eficienta a managmentului calitatii si prin instruirea continua a personalului,”

a spus David Huang, directorul WD Bearing.

Infiintat in august 2000, WD este un grup tehnologic specializat in cercetare si dezvoltare, productie, comercializarea si service-ul rulmentilor de inalta calitate. Rulmentii de precizie produsi de WD in mod personalizat le sunt livrati producatorilor de echipamente originale din diferite domenii pentru construirea cutiilor de viteze, a motoarelor electrice, a utilajelor din constructii etc. Lantul complet de aprovizionare pus la dispozitie de WD le ofera clientilor si o gama completa de rulmenti standard cu diametre cuprinse intre 2,5mm si 6000mm.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.wd-bearings.com.

15th November 2012 - Grup tehnologic pentru rulmenti, certificat ISO 16949 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE