• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

S3 Group aspira la excelenta operationala prin certificarea ISO 9001

S3 Group, o divizie a Livingston & Haven, a anuntat obtinerea apreciatei certificari ISO 9001:2008

Charlotte, Carolina de Nord. 2 iunie 2012. Fiecare organizatie isi doreste sa puna accentul pe managementul calitatii, insa nu orice companie face schimbarile necesare in propria cultura pentru a-si atinge un astfel de obiectiv. S3 Group, o divizie a Livingston & Haven (www.livhaven.com), a facut eforturi pentru a-si implementa un sistem al calitatii si a fost recunoscuta de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO). Grupul a anuntat astazi ca a obtinut renumita certificare ISO 9001:2008.

Certificarea ISO este extrem de apreciata in multe domenii, insa indeosebi in sectoarele de productie si de inginerie. S3 Group si-a concentrat dintotdeauna atentia asupra sistemelor de management al calitatii si a luat de curand decizia de a-si supune procesele si procedurile unui riguros audit de certificare.

S3 Group apartinand Livingston & Haven proiecteaza, fabrica si ofera service pentru sisteme hidraulice, sisteme de lubrifiere si sisteme de automatizare. S3 Group depune eforturi pentru a oferi solutii inovatoare de control pentru functionarea sistemelor pe care le fabrica. Grupul furnizeaza si documentatie pentru sistemele sale si ofera servicii aditionale de proiectare de sisteme la cele mai ridicate standarde. S3 Group administreaza proiecte complete de coordonare a instalarii sistemelor si se implica in toate fazele proiectelor de care se ocupa.

“Certificarea ISO 9001:2008 este o realizare pentru orice companie. Suntem mandri de aceasta certificare si extrem de incantati de modul in care sistemul de management al calitatii ne va imbunatati procesele de afaceri,” a declarat Wayne Hawkins, directorul general S3 Group.

Standardele ISO nu constituie reguli, ci doar o serie de linii directoare care organizeaza procesele, facand afacerile mult mai rentabile. O parte a standardelor ISO documenteaza totul, de la formare profesionala, la gestionarea proiectelor, la rentabilitate si la utilizarea celor mai potrivite masuri pentru rezolvarea problemelor. Un organism de certificare va audita S3 Group in fiecare an pentru a aprecia eficacitatea sistemului de management al calitatii prin evaluarea dovezilor referitoare la performanta sa.

“ISO inseamna sa furnizam in mod constant produse care satisfac asteptarile clientilor. Cand clientii stiu ca furnizorul lor este certificat ISO 9001:2008, ei sunt siguri ca rezultatul final este ceea ce asteapta. S3 Group se asigura ca serviciile sale de productie si de inginerie sunt de inalta calitate, de la cererea initiala si pana la instalare,” a concluzionat Hawkins.

12th June 2012 - S3 Group aspira la excelenta operationala prin certificarea ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE