• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Gateway Analytical obtine acreditarea ISO 17025

Gateway Analytical a anuntat faptul ca a obtinut certificarea ISO 17025:2005 din partea Asociatiei americane pentru acreditarea laboratoarelor – American Association for Laboratory Accreditation (A2LA). Acesta acreditare reprezinta inca o ilustrare a angajamentului Gateway catre calitate si expertiza tehnica cat si concentrarea catre stiinta materialelor si testarile industriale de laborator.

A2LA este o organizatie nonprofit ce ofera servcii complete pentru acreditarea laboratoarelor cat si instruire in ceea ce priveste activitatea de laborator. Acreditarea acestei companii se bazeaza pe criterii de competenta acceptate la nivel international (ISO/IEC 17025:2005).

“Suntem foarte mandri de primirea acreditarii din partea A2LA, pe care o consideram a fi organismul auditor standard in ceea ce priveste activitatea specifica a laboratoarelor’ a declarat David Exline, senior vicepresedinte in cadrul Gateway Analytical.

“Standardul implementat demonstraza nivelul de angajament pe care il avem pentru a asigura calitatea serviciilor de testare si a sistemelor de management.”

In urma acestei certificari, Gateway este acreditata sa:

• faca caracterizari ale materialelor necunoscute utilizand o varietate de tehnologii precum Raman, FTIR, SEM/EDS, PLM, microscopie optica si fluorescenta

• realizeze modificari fizice ale particulelor, caracterizari chimice si distributii spatiale ale unor diferite formule utilizand tehnologii precum Raman, fluorescenta si NIR.

In plus fata de certificarea ISO 17025:2005, Gateway a obtinut si certificarile ISO 9001:2008 (UL-DQS) si ASCLD/LAB- International. Totodata Gateway Analytical este un laborator de testare conform cu cerintele cGMP (21 CFR 211).

Despre Gateway Analytical

Gateway Analytical ofera teste analitice orientate catre rezultat cat si servicii de consultanta catre mediul de afaceri in domeniul criminalisticii, industriei farmaceutice si in domeniile legate de stiinta materialelor.

Gateway Analytical este parte a corporatiei ChemImage, lider in tehnologia de imagistica chimica si in producerea de intrumentar specific. (dupa un comunicat webwire.com)

16th March 2013 - Gateway Analytical obtine acreditarea ISO 17025 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE