• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

GasyNet isi reinnoieste certificarea ISO 9001

Demersul calitatii: GasyNet isi reinnoieste certificarea ISO 9001

Madagascar. 30 iulie 2011. GasyNet a primit din partea ABS, organism de certificare de renume international, recertificarea standardului ISO 9001:2008. GasyNet devine astfel certificata ISO 9001:2008 pana in iunie 2014. Acest eveniment a fost sarbatorit de ansamblul personalului la Buffet de la Gare.

Certificarea reprezinta o asigurare data, in scris, de un organism de certificare, a faptului ca un sistem de management al unei organizatii este conform cerintelor specificate intr-un standard si ca acel sistem functioneaza corespunzator.

Implementarea unui sistem de management al calitatii conform cerintelor standardului ISO consta in, pe de o parte, a demonstra aptitudinea organizatiei de a furniza un produs conform cerintelor clientilor si cerintelor de reglementare si, pe de alta parte, a cauta cresterea satisfactiei clientilor prin aplicarea eficace a sistemului si, in special, prin aplicarea unui proces de imbunatatire continua.

In materie de transfer de competenta, un subiect adeseori abordat de agentii de la vama, Pascal Bezençon, presedintele consiliului de administratie al GasyNet, a explicat ca este fructul colaborarii permanente, deoarece rolul GasyNet este de a pune la dispozitia vamesilor malgasi echipamente (TradeNet, scanere) pe care vama sa le poata utiliza.

El a adaugat : “GasyNet nu intervine in sarcinile vamesilor, insa trebuie sa ne asiguram ca echipamentele functioneaza. Suntem implicati intr-un proces responsabil de a dezvolta instrumentele necesare unei imbunatatiri continue.”

Trebuie sa amintim faptul ca GasyNet reprezinta un partenariat intre guvernul malgas si organizatia SGS, obiectivul sau fiind de a moderniza procedurile de aprobare vamala. In termeni concreti, in prezent, putem remarca implementarea scanerelor in porturile Toamasina, Toliara, Mahajanga si, de asemenea, pe aeroportul Ivato.

Aceste imbunatatiri permit efectuarea unui control al interiorului containerelor fara a fi nevoie neaparata ca ele sa fie deschise – o masura de accelerare a proceselor care permite fluidizarea operatiunilor de control.Vizitati pagina companiei, www.gasynet.com, pentru mai multe informatii.

4th August 2011 - GasyNet isi reinnoieste certificarea ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE