• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Furnizor de servicii de constructii obtine 4 certificate ISO

Record pentru Ranger Offshore – furnizorul de servicii de constructii castiga patru certificari ISO:
ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 si ISO/TS 29001

5 octombrie 2012. Ranger Offshore, Inc., un furnizor de servicii de constructii offshore cu sediul in Statele Unite, a obtinut patru certificari ISO din partea organismului de certificare Det Norske Veritas (DNV).

Ranger Offshore a obtinut certificarile ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 si ISO/TS 29001, care sunt recunoscute la nivel mondial ca un punct de reper in oferirea de asigurari privind capacitatea de a satisface cerintele referitoare la calitate si de a creste satisfactia clientilor.

Fiecare dintre aceste certificari atesta implementarea si aderarea la diferite procese si sisteme de management. Standardul ISO 9001 : 2008 se refera la utilizarea eficienta a unui sistem de management al calitatii (SMC), in timp ce standardele ISO 14001 : 2004 si OHSAS 18001 : 2007 se refera la procesele, activitatile si procedurile din cadrul unui sistem de management al mediului (SMM), respectiv unui sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale (SSO).

Aceste sisteme consacrate de management pun la dispozitie o infrastructura care ajuta la obtinerea unor imbunatatiri ale proceselor, sporesc eficienta operatiunilor si cresc satisfactia clientilor. Standardul ISO 29001 : 2010 cuprinde cerinte privind un sistem de management al calitatii care indeplinesc nevoile specifice ale industriei petrolului si gazelor din intreaga lume, garantand respectarea cerintelor legislative si de reglementare din domeniu.

Ranger Offshore, Inc. ofera servicii de asistenta dedicate constructiilor submarime exploatate de companiile offshore din industria petrolului si gazelor din SUA, Golful Mexic si alte locatii internationale selectate. Cu sediul central in Houston, Texas, Ranger isi desfasoara activitatea si prin intermediul unitatilor sale din New Iberia, Louisiana si Lafayette, Louisiana, care se adauga ultimei sale sucursale deschise in Ciudad del Carmen, Mexic. Ranger Offshore, Inc. este o companie din portfoliul SunTx. Mai multe informatii la adresele http://rangeroffshoreinc.com si www.suntx.com.

9th October 2012 - Furnizor de servicii de constructii obtine 4 certificate ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE