• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Furnizor de SDD-uri obtine certificarea ISO 9001

Noua unitate moderna de productie a OCZ Technology obtine certificarea ISO 9001

Standardul ISO 9001 demonstreaza angajamentul continuu asumat de OCZ in privinta calitatii produselor sale

San Jose, California. 30 iulie 2012. OCZ Technology Group, Inc., un mare furnizor de SDD-uri de inalta performanta (dispozitive de stocare a datelor care folosesc memorii cu semiconductori) destinate dispozitivelor si sistemelor de calcul, a anuntat astazi ca noua unitate de productie de ultima generatie a companiei, aflata in Taipei, Taiwan, a obtinut certificarea ISO 9001: 2008 a Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO). Aceasta certificare independenta de la ISO demonstreaza angajamentul OCZ fata de calitate si confirma faptul ca noua unitate de productie a companiei indeplineste cele mai stricte cerinte ISO.

Standardul ISO 9001: 2008 a fost elaborat de cea mai mare organizatie de standardizare din lume si a devenit cel mai cuprinzator si mai popular standard pentru bunele practici si managementul calitatii in intreaga lume. El a fost conceput pentru a pune la dispozitia companiilor o serie de principii care garanteaza o abordare coerenta si sistematica a productiei, oferindu-le produselor o calitate si o fiabilitate ridicate, ceea ce, la randul sau, se traduce prin cresterea satisfactiei clientilor.

“Suntem foarte incantati ca am obtinut certificarea ISO 9001: 2008, care demonstreaza ca procesele noastre de fabricatie nu numai ca urmeaza cele mai riguroase standarde ale calitatii, ci sunt in acord si cu cele ale celor mai importante companii din lume,” a spus Jason Ruppert, vicepresedintele OCZ Technology. “Aceasta certificare ISO le ofera clientilor nostri producatori de echipamente originale o confirmare a faptului ca procesele noastre de fabricatie dau nastere la produse de calitate si de incredere, imbunatatind experienta utilizatorilor.”

SSD-urile OCZ sunt asamblate si testate in noua unitate de productie din Taipei. Noua unitate a ajutat la cresterea capacitatii de productie a companiei, care poate raspunde acum cererii clientilor sai, iar certificarea ISO 9001: 2008 vine in sprijinul capacitatii OCZ de a fabrica produsele de cea mai inalta calitate la care se asteapta clientii.

Infiintata in 2002, compania din San Jose este unul dintre liderii mondiali in proiectarea, fabricarea si distributia de solutii si componente pentru calculatoare de cea mai inalta calitate. Pentru a afla mai multe informatii despre acestea, vizitati www.ocztechnology.com.

9th August 2012 - Furnizor de SDD-uri obtine certificarea ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE