• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Furnizor de echipamente de televiziune prin cablu obtine ISO 9001

Adams Cable Equipment si-a anuntat certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii

7 septembrie 2012. Lenexa, Kansas. Compania Adams Cable Equipment (ACE) a anuntat ca a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii de la National Quality Assurance USA. Domeniul de acoperire al acestei certificari se refera la reconditionarea, revanzarea si garantia si suportul produselor destinate televiziunii prin cablu, dispozitivelor set-top box bazate pe IP, modemurilor si altor produse din domeniul telecomunicatiilor. Principala activitate a companiei (www.adamscableequipment.com) este comercializarea echipamentelor noi si uzate de televiziune prin cablu in America de Nord, America de Sud si Caraibe.

Certificarea ISO 9001 atesta faptul ca procesele esentiale utilizate in cadrul companiei sunt continuu monitorizate si imbunatatite pentru a indeplini sau a depasi nevoile clientilor acesteia.

Procesul de certificare ISO i-a impus companiei implementarea unui sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2008, care stabileste o abordare sistematica in gestionarea proceselor companiei. NQA, auditorul de terta parte, a evaluat eficacitatea si caracterul adecvat al proceselor si conformitatea echipei fata de procedurile care au fost puse in aplicare. Evaluarea s-a axat pe serviciile de reconditionare, vanzari, achizitii, transport, receptie si acordare de garantie.

“Adams Cable Equipment se bucura foarte mult ca a primit certificarea ISO 9001:2008, care ne demonstreaza angajamentul de a ne imbunatati continuu si care confirma faptul ca sistemul nostru de management adera la cele mai inalte standarde ale calitatii din domeniu,” a declarat Mike Adams, directorul de operatiuni al companiei . “Certificarea noastra ISO ne subliniaza angajamentul de a le oferi produse fiabile si de inalta calitate, ca si un serviciu clienti de neegalat, clientilor si partenerilor nostri de afaceri de acum si din viitor,” a mai spus Adams.

Standardul ISO 9001 este recunoscut la nivel mondial drept cel mai cuprinzator standard din lume in ceea ce priveste practicile de management al calitatii pentru organizatiile din orice sector. El le expune companiilor principiile care asigura o abordare coerenta si eficienta a productiei si a managementului calitatii. Scopul principal al standardului ISO 9001 este de a pune la dispozitia organizatiilor modele utile, recunoscute pe plan international, de exploatare a sistemelor de management al calitatii. ISO 9001:2008 este versiunea actuala a acestui standard care a suferit mai multe modificari pe parcurs si care este in curs de revizuire in prezent.

Companiile care castiga certificarea ISO 9001 au fost capabile sa demonstreze in fata unui auditor independent de terta parte ca au abilitatea de a oferi produse fiabile, care indeplinesc cerintele clientilor si cerintele de reglementare. Peste 50000 organizatii nord-americane sunt certificate in conformitate cu standardul ISO 9001.

ISO 9001 a fost publicat in 1987 de Organizatia Internationala pentru Standardizare, o federatie mondiala alcatuita din organisme nationale de standardizare, cu sediul in Geneva, Elvetia. Organizatia a fost infiintata in 1946 pentru a pune la punct o serie de standarde pentru productie, comert si comunicatii. Astazi ea are peste 90 tari membre, fiecare avand propriul reprezentant. Reprezentantul SUA este ANSI (American National Standards Institute).

23rd September 2012 - Furnizor de echipamente de televiziune prin cablu obtine ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE