• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Furnizor de date financiare se certifica ISO 9001

Exchange Data International obtine certificarea managementului calitatii de la British Assessment Bureau

5 septembrie 2012. Furnizorul de date financiare din Londra, Exchange Data International (EDI), a fost distins cu certificarea Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 9001:2008.

Evaluarea independenta care a dus la certificare a fost realizata de un mare organism de certificare britanic, British Assessment Bureau, si demonstreaza angajamentul asumat de EDI in privinta serviciului clienti si a calitatii pe care o ofera. Auditul final a marcat prima oara cand compania a castigat aceasta prestigioasa certificare.

Standardul ISO 9001 le cere organizatiilor sa aiba implementat un sistem de management al calitatii care sa asigure niveluri ridicate ale performantei si satisfactiei clientilor. In calitatea sa de furnizor de date financiare, EDI intelege pe deplin importanta pe care clientii o acorda primirii constante de date de calitate.

Jonathan Bloch, CEO, a declarat: “Obtinerea certificarii ISO 9001 era extrem de importanta pentru EDI, deoarece ea subliniaza angajamentul nostru fata de clienti si accentul pe care il punem pe calitate. Aceasta recunoastere demonstreaza inaltul nivel al serviciilor pe care le oferim. In plus, aplicarea unor procese certificate ne ajuta sa garantam ca, in timp, vom continua sa mentinem si sa imbunatatim acest nivel de excelenta, oferindu-le clientilor nostri cele mai inalte standarde ale serviciilor.”

Exchange Data International si-a castigat o reputatie mondiala in privinta celei mai inalte calitati si precizii in furnizarea de date administrative. Structura PDCA (planifica – executa – verifica – actioneaza) a standardului ISO 9001, care garanteaza ca nevoile clientilor sunt intotdeauna luate in considerare si indeplinite, se potriveste perfect atitudinii orientate catre clienti a companiei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.exchange-data.com.

14th September 2012 - Furnizor de date financiare se certifica ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE