• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

FREQUENTIS este certificat de curand ISO 27001

Protectia datelor clientilor vazuta ca prioritate: FREQUENTIS este certificat de curand ISO 27001

11 iulie 2011. In calitate de companie high-tech activa pe pietele care au legatura cu siguranta si securitatea, protectia datelor clientilor a fost dintotdeauna o prioritate pentru Frequentis.

Ca rezultat, compania si-a extins certificarea sistemului sau integrat de management de lunga durata pentru a include si standardul international ISO 27001 pentru securitatea informatiei.

Frequentis este un furnizor global de sisteme de comunicare si de informare pentru aplicatiile a caror defectare poate cauza accidentari; Frequentis este si lider de piata in sectorul de management al traficului aerian.

Clientii sau includ organizatii si autoritati publice din managementul traficului aerian (civil si militar) si din siguranta publica si transport (politia, pompierii, servicii medicale de urgenta; sectorul maritim si feroviar). Tehnologiile Frequentis sunt instalate in peste 80 de tari.

Securitatea datelor este o prioritate de varf pentru toti acesti clienti. Sistemul de management integrat al Frequentis a fost recent certificat ca fiind in conformitate cu standardul ISO 27001 (managementul securitatii informatiei).

Certificarea a facut parte dintr-un proces mai larg de recertificare care a acoperit sistemele de management existente: certificarile ISO 9001 (managementul calitatii), ISO 14001 (managementul mediului) si OHSAS 18001 (sanatatea si securitatea ocupationala).

“Lucram pentru clienti din domenii care au legatura cu siguranta si cu securitatea. Acest mediu de afaceri ne impune o obligatie clara de a manipula date si informatii sensibile.

Consideram competenta practica si informatiile ca fiind bunuri extrem de importante care au nevoie de o protectie inteligenta,” a declarat Hannes Bardach, presedintele consiliului de administratie al Frequentis. “Compania noastra a considerat dintotdeauna ca securitatea este extrem de importanta. Certificarea ISO 27001 este un pas urmator logic pentru a onora nevoile clientilor nostru pentru cele mai inalte niveluri ale protectiei si securitatii datelor.”

Pentru mai multe detalii despre companie, vizitati site-ul acesteia, www.frequentis.com.

17th July 2011 - FREQUENTIS este certificat de curand ISO 27001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE