• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Firma de traduceri obtine certificare ISO 9001:2008

McElroy Translation si-a consolidat angajamentul fata de riguroasele standarde ale calitatii prin obtinerea certificarii ISO

Austin, Texas. 4 aprilie 2012. Compania McElroy Translation a anuntat ca a primit de curand certificarea ISO 9001:2008. Aceasta certificare independenta confirma angajamentul companiei fata de calitate si faptul ca McElroy si-a documentat amanuntit procesele calitatii si a indeplinit riguroasele criterii ale standardului international ISO 9001:2008.

Sistemul de management al calitatii (SMC) implementat de McElroy a fost auditat de un organism acreditat de certificare ISO care efectueaza evaluari independente bazate pe cerintele standardelor nationale si internationale pentru calitate. In luna martie, compania McElroy a primit aprobarea de inregistrare, iar in prezent este recunoscuta in mod oficial drept o companie certificata ISO 9001:2008.

ISO 9001:2008 este recunoscut pe plan mondial ca cel mai cuprinzator standard pentru sistemele si practicile de management al calitatii. El a fost lansat de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), o asociatie a institutelor nationale de standardizare din 175 de tari si cea mai de seama in privinta standardelor calitatii. ISO 9001 a fost conceput pentru a pune la dispozitia companiilor o serie de principii care asigura o abordare sistematica orientata spre obtinerea satisfactiei clientilor.

“Acesta este un punct de reper important pentru McElroy Translation. Angajamentul nostru de a oferi traduceri de calitate si de a mentine in acelasi timp cele mai inalte niveluri ale satisfactiei clientilor reprezinta fundamentul afacerii noastre inca din 1968, angajament pe care ni l-am demonstrat si mai mult prin capacitatea noastra de a castiga certificarea ISO 9001:2008 cu zero neconformitati de la primul audit,” a declarat Olga Pechnenko, presedinta consiliului de admonistratie al McElroy Translation.

“Clientii nostri pot avea incredere in abilitatea noastra de a le oferi traduceri extrem de tehnice in mod rapid si precis, printr-o abordare sistematica bazata pe cele peste patru decenii de experienta in domeniul traducerilor,” a adaugat Pechnenko.

Pana in prezent, compania McElroy a furnizat servicii pentru peste 4000 clienti de pe toate pietele si a oferit traduceri in peste 200 limbi. Pentru mai multe informatii, vizitati www.mcelroytranslation.com.

6th April 2012 - Firma de traduceri obtine certificare ISO 9001:2008 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE