• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Firma de management al constructiilor obtine ISO 9001

Pinnacle Construction Support Group primeste certificarea ISO 9001:2008

Acreditarea ISO 9001 pozitioneaza firma de management al constructiilor din Tallahassee in elita industriala in privinta politicilor si procedurilor de functionare, a satisfactiei clientilor si a responsabilitatii in management

Tallahassee, Florida. 29 mai 2012. Pinnacle Construction Support Group, Inc. (Pinnacle/CSG) a anuntat astazi ca a primit prestigioasa certificare ISO 9001:2008 de la BSI Group, unul dintre cele mai mari organisme de certificare din lume acreditate de ANAB. Certificarea, care s-a bazat pe un audit cuprinzator al procedurilor companiei de management al constructiilor, de management al proiectelor si al conditiilor generale de contractare, evidentiaza Pinnacle/CSG drept un lider in domeniul sau in implementarea celor mai bune practici si in imbunatatirea continua a dezvoltarii operationale.

Certificatul de conformitate cu ISO 9001:2008, care este ultima versiune a standardului ISO pentru managmentul calitatii, i-a fost acordat companiei dupa numai un singur audit al procedurilor, ceea ce este o reusita rara in procesul de certificare ISO. In mod obisnuit, primul audit ISO pur si simplu identifica neconformitatile si subliniaza politicile calitatii si procedurile companiei care pot fi imbunatatite.

“Cu doar doi ani in urma, ne-am lansat indicatorii de calitate Pinnacle/Logic si in acest timp atat de scurt am ajuns sa detinem o unitate globala de constructii, certificata si de talie mondiala,” a declarat Cory McFarlane, director de proiecte la Pinnacle/CSG. “Pinnacle/CSG a avut dintotdeauna o reputatie excelenta a platformei tehnologice si a metodelor de precizie in constructii, iar obtinerea certificarii ISO de la primul audit ne demonstreaza angajamentul fata de excelenta si fata de o calitate de neegalat.”

Cu ocazia inmanarii certificarii ISO 9001 reprezentantilor Pinnacle/CSG, BSI Group a tinut sa scoata in evidenta meritele companiei pentru meticulozitatea de care au dat dovada toti cei implicati in obtinerea ei, auditorul principal declarand ca a fost “impresionat de cantitatea de eforturi care au fost depuse aici si de complexitatea acestora.”

ISO 9000 este o familie de standarde pentru sistemele de management al calitatii, standarde emise de ISO, Organizatia Internationala pentru Standardizare, si administrate de organismele de certificare si de acreditare. O companie sau o organizatie care a fost auditata in mod independent si a fost certtificata ca fiind in conformitate cu cerintele ISO 9001 are dreptul de a declara in mod public ca este “certificata ISO 9001”. Certificarea ISO 9001 atesta ca sunt aplicate procese de afaceri intocmite dupa toate formele. Desi standardul se aplica la inceput numai in domeniul productiei, el este in prezent adoptat de toate formele si tipurile de organizatii.

“Echipa noastra de management are dreptul sa fie elogiata pentru a fi obtinut aceasta importanta certificare intr-un termen atat de scurt,” a adaugat McFarlane. “Ne straduim continuu sa le depasim asteptarile clientilor nostri, iar certificarea ISO ne reflecta atentia neintrerupta pe care o acordam procesului de imbunatatire continua.”

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile oferite de Pinnacle/CSG, vizitati www.pinnaclecsg.com. Pentru a consulta certificatul ISO 9001:2008 primit de companie, accesati http://pinnaclecsg.com/media/ISO9001-2008_Certificate.pdf.

2nd June 2012 - Firma de management al constructiilor obtine ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE