• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Feature Radiators obtine acreditarea ISO 9001

Feature Radiators isi sarbatoreste excelentele relatii cu publicul prin acreditarea ISO 9001

11 octombrie 2011. West Yorkshire, Anglia. Saptamana trecuta, Feature Radiators a sarbatorit saptamana nationala a relatiilor cu publicul, care a coincis cu primirea de catre companie a acreditarii ISO 9001:2008, standardul recunoscut international pentru calitatea produselor si serviciilor furnizate de diverse organizatii.

In fiecare an, Institutul de Relatii cu Publicul organizeaza o saptamana nationala dedicata acestor servicii pentru a incuraja companiile sa isi concentreze atentia asupra calitatii si asupra importantei de a indeplini nevoile clientilor in ceea ce priveste serviciile furnizate.

Feature Radiators reprezinta un bun exemplu de organizatie care se poate mandri cu un inalt nivel atins de relatiile sale cu publicul. Compania monitorizeaza acest aspect prin intermediul feedbackului primit de la clienti. Fie ca este pozitiv sau negativ, Feature Radiators este de parere ca orice feedback este valoros, deoarece ofera companiei ocazia de a se baza pe ceea ce face bine si de a imbunatati ceea ce ar putea face mai bine.

Pe langa abordarea sa de reala valoare in primirea comentariilor de la clienti, compania Feature Radiators si-a dorit foarte mult sa fie recunoscuta in mod independent de un organism oficial expert in calitate.

Acest deziderat a condus compania spre acreditarea ISO 9001, primita de la United Kingdom Accreditation Service, care atesta faptul ca Feature Radiators atinge standardele cerute in vederea castigarii increderii clientilor in calitatea produselor si a serviciilor oferite.

Feature Radiators are acum permisiunea oficiala de a folosi logourile recunoscute international UKAS si ISO 9001, care dovedesc ca o companie aplica procedurile si politicile necesare oferirii de servicii de calitate tuturor clientilor sai. Pentru mai multe informatii despre Feature Radiators, vizitati www.featureradiators.co.uk.

16th October 2011 - Feature Radiators obtine acreditarea ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE