• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

FCMB obtine certificarea ISO a calitatii

First City Monument Bank obtine certificarea ISO 9001 a calitatii

Lagos, Nigeria. 22 iulie 2011. Chiar in perioada incheierii procesului de achizitie a Finbank Plc, First City Monument Bank (FCMB) Plc a primit certificarea standardului NIS ISO – 9001:2008 emisa de Organizatia Internationala pentru Standardizare pentru sistemul sau de management al calitatii si pentru procesele sale de functionare.

Certificarea, decernata de Organizatia de Standardizare din Nigeria (SON), reprezinta o confirmare a conformitatii demonstrate de FCMB fata de cerintele standardului ISO 9001: 2008; aceasta transforma FCMB in a treia banca nigeriana care detine prestigioasa certificare NIS ISO 9001:2008.

Intr-o declaratie a bancii din Lagos, semnata de directorul general FCMB, Ladi Balogun, s-a afirmat: “Suntem incantati sa primim certificarea ISO 9001: 2008 pentru organizatia noastra. Este un semn al angajamentului nostru de a atinge standarde internationale de varf in tot ceea ce facem pentru managementul calitatii. Este si un pas important in definirea experientei clientilor nostri si in asigurarea eficacitatii operatiunilor. Am construit, astfel, o fundatie pentru imbunatatire continua si ne asteptam ca – in timp – aceste standarde sa aiba un impact pozitiv asupra satisfactiei clientilor si angajatilor nostri, asupra profitului si costurilor noastre.”

Moronfolu Fasinro, reprezentantul managementului din cadrul FCMB, a adaugat ca aceasta certificare este o garantie a imbunatatirii continue a proceselor desfasurate in banca.

Transmitand stirea premierii bancii FCMB, directorul general SON, Joseph I. Odumodu, a precizat: “Am placerea de a va informa ca sistemul de management al calitatii implementat de First City Monument Bank a fost recunoscut de Organizatia de Standardizare din Nigeria ca fiind in conformitate cu cerintele standardului NIS ISO 9001:2008 si ca unitatea este, in consecinta, certificata ca atare.”

Certificatul ISO 9001  a fost castigata in urma unei serii de evaluari ale sistemului de management al calitatii de o echipa de auditori ai Organizatiei de Standardizare din Nigeria.

Puteti afla mai multe amanunte accesand site-ul web al bancii, http://www.firstcitygroup.com/fcmb.

26th July 2011 - FCMB obtine certificarea ISO a calitatii » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE