• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Fabrica producatoare de branzeturi , in conformitate cu FSSC 22000

Fabrica producatoare de branzeturi Bereza, in conformitate cu standardul FSSC 22000

Pe 10 iulie 2012, fabricii producatoare de branzeturi Bereza (o marca Beryozka) i-a fost acordat un certificat de conformitate cu standardul international FSSC 22000, potrivit declaratiilor reprezentantilor companiei.

Bereza este prima organizatie din Republica Belarus care obtine aceasta certificare a sigurantei alimentare.

Purtatorul de cuvant al fabricii Bereza a spus ca se depun eforturi constante pentru adoptarea unor sisteme de control al securitatii si calitatii produselor alimentare. Cu toate acestea, compania a inceput elaborarea sistemului care indeplineste cerintele standardului international FSSC 22000 de-abia in 2012. Imbunatatirea continua si modernizarea fabricii au inlesnit aceasta reorientare catre standardele acceptate la nivel international.

In comunicatul de presa s-a subliniat faptul ca implementarea unui sistem de management al sigurantei alimentelor care indeplineste cerintele FSSC 22000 si detinerea certificatului aferent dovedesc faptul ca intreprinderea este pregatita sa isi exporte produsele in Uniunea Europeana.

Fabrica producatoare de branzeturi Bereza este unul dintre cei mai importanti producatori de lactate din Belarus si o intreprindere de varf in Brest Oblast. Compania prelucreaza lapte furnizat de toate intreprinderile agricole din raioanele Bereza, Ivatsevichi, Ivanovo, ca si de doua intreprinderi din raionul Drogichin. Fabrica dispune de echipament modern si de tehnologii de ultima generatie, de un personal competent si de o conducere eficienta, reusind sa ofere peste 180 de produse lactate diferite.

De-a lungul timpului, intreprinderea a castigat mai multe premii la cele mai prestigioase concursuri nationale si internationale, dintre care “Cele mai bune produse bieloruse pe piata Federatiei Ruse” si “Industria Lactatelor”. In plus, fabrica producatoare de branzeturi Bereza a fost distinsa si cu un premiu de excelenta de catre guvernul Republicii Belarus.

26th July 2012 - Fabrica producatoare de branzeturi , in conformitate cu FSSC 22000 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE