• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Fabrica de carduri obtine certificarile MasterCard si ISO 9001

Morpho (Grupul Safran) a anuntat astazi ca unitatea sa de productie din Naucalpan, Mexic, a obtinut certificarile MasterCard si ISO 9001:2008

23 mai 2012. Dupa ce a obtinut certificarea companiei de plati internationale MasterCard, unitatea de productie Morpho se plaseaza acum intr-o pozitie perfecta pentru a indeplini nevoile pietei mexicane in crestere a cardurilor bancare cu cip, care prezinta un inalt nivel de securitate.

In plus, unitatea de productie Morpho din Naucalpan a mai obtinut si certificarea ISO 9001:2008 a Organizatiei Internationale pentru Standardizare. Certificarea ISO 9001 confirma ca fabrica se conformeaza standardelor recunoscute international in privinta sistemului sau de management al calitatii (SMC), axandu-se pe imbunatatirea continua a proceselor si a procedurilor sale ca mijloc de a creste satisfactia clientilor.

Inaugurata in 2009, aceasta incinta de inalta tehnologie ofera servicii complete de productie a cardurilor inteligente dedicate documentelor securizate.

“Aceste doua certificari recunosc dedicarea Morpho de a mentine cele mai inalte standarde de securitate in avantajul clientilor nostri din intreaga lume. Certificarile MasterCard si ISO 9001 vin in completarea certificarii noastre SAS pentru fabricarea de carduri SIM pentru GSM, aratand angajamentul ferm asumat de Morpho de a dezvolta produse sigure si de calitate, care sa indeplineasca nevoile specifice ale clientilor nostri din Mexic si din America Centrala,” a spus Philippe d’Andréa, vicepresedinte executiv la Morpho, departamentul de documente electronice.

Pentru mai multe informatii despre cardurile inteligente produse de companie si despre alte activitati ale sale, vizitati www.morpho.com si www.safran-group.com.

26th May 2012 - Fabrica de carduri obtine certificarile MasterCard si ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE