• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Ezdan castiga certificarea ISO 9001:2008

Doha, Qatar. 2 octombrie 2011. Compania de imobiliare Ezdan a castigat prestigioasa certificare a standardului ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii.

Ezdan a urmarit in mod deosebit obtinerea acestei certificari ISO deoarece, in ultimele cinci decenii, a adoptat cele mai bune standarde, ca si sistemele internationale folosite pentru control si gestionare, dezvoltandu-si afacerile si devenind cea mai mare companie de imobiliare in ceea ce priveste cota sa de piata.

Pentru ca a castigat aceasta distinctie internationala, Ezdan si-a onorat unii dintre directori, angajati si muncitori ca apreciere a contributiei lor la dezvoltarea companiei si la succesul atins de-a lungul anilor, in timpul unei ceremonii care a avut loc ieri la Ezdan Hotel & Suites. Acestia au primit certificate in prezenta unui reprezentant al institutiei germane care a acordat certificarea, TUV SUD.

Naser Al Jaber, seful departamentului de dezvoltare logistica si administrativa, a spus: “Din anii ‘60, Ezdan isi continua fara ezitare drumul, depasind nimeroasele provocari si obtinand succesul inspirat de viziunea si misiunea companiei, formulate de Excelenta Sa, presedintele consiliului de administratie, Thani bin Abdullah Al Thani.”

El a adaugat: “Astazi, prin primirea certificarii ISO 9001:2008, am atins o specificatie internationala generala pentru sistemele de management al calitatii, care contine standarde elaborate pentru a efectua activitati coordonate in conducerea si controlarea companiei in ceea ce priveste calitatea”.

Al-Jaber a spus ca aceasta certificare internationala reafirma angajamentul companiei fata de aplicarea celor mai bune practici internationale in monitorizarea si managementul calitatii. El a precizat ca, in timpul ultimelor luni, Ezdan a trecut printr-un proces exact si cuprinzator de evaluare efectuata de cel mai semnificativ institut german specializat in procesul de auditare si certificare ISO.

Al-Jaber a adaugat ca personalul calificat este factorul decisiv in atingerea succesului, care va spori capacitatea companiei de a tine pasul cu dezvoltarea economica si urbana care are loc in statul din Orientul Mijlociu.

Managerul de proiect si supraveghetorul procesului, ing. Malik Abdulhamid, a spus ca aceasta certificare ISO reprezinta o noua faza a calatoriei companiei spre dezvoltarea durabila.

“Dupa cele cateva luni ale procesului de evaluare, am ajuns la concluzia ca Ezdan are un bun sistem de organizare si de management si o abilitate de functionare excelenta, ca si resursele adecvate si toate capacitatile si competenta care o califica sa castige certificarea ISO,” a concluzionat Abdulhamid.

Pentru mai multe informatii despre compania recent certificata, vizitati site-ul acesteia: www.ezdanqatar.com.
tags: consultanta iso 9001, managementul calitatii, certificare iso 9001, implementare, acreditare

4th October 2011 - Ezdan castiga certificarea ISO 9001:2008 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE