• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Evolutia Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO

Organizatia Internationala pentru Standardizare – ISO – (in varianta franceza Organisation Internationale de Normalisation ) are sediul in Geneva, Elvetia si a fost constituita pe data de 23 februarie 1947.

ISO este o organizatie non-guvernamentala care dezvolta si publica standarde pentru reglementarea proceselor de afaceri, standarde de cele mai multe ori adoptate la nivel mondial.

Institutele membre ale acestei organizatii provin din peste 160 de tari iar reprezentantii individuali ai tuturor participantilor se intalnesc anual in cadrul unei adunari generale in vederea discutiilor asupra diverselor propuneri sau pentru finalizarea strategiilor de viitor.

Contrar parerii incetatenite, ISO nu este un acronim ci un derivat al adjectivului grecesc „isos”, care are intelesul de egal.

6th January 2011 - Evolutia Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE