• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Euroscript s-a certificat ISO 27001

10 iulie 2012. Compania Euroscript International si-a implementat un sistem de management al securitatii informatiei care a fost certificat ca fiind in conformitate cu cerintele internationale ale standardului ISO/IEC 27001.

Cu sediul in Luxemburg, furnizorul de servicii de consultanta privind managementul continutului Euroscript a reusit sa obtina aceasta certificare ca urmare a traditiei sale de promovare a sistemelor si proceselor sigure IT&C, a aplicarii unor proceduri de management al riscului si a unor programe permanente de sensibilizare la problemele de securitate.

Grupul Euroscript isi desfasoara activitatea conform unui sistem de management al calitatii care evalueaza riscurile, optand pentru solutii de protejare a confidentialitatii, disponibilitatii si integritatii datelor clientilor sai.

Ingo Senft, directorul de calitate si de securitate a informatiei in cadrul grupului, a declarat: “Majoritatea clientilor si partenerilor nostri de afaceri au avut deja incredere ca le vom proteja datele intr-un mediu din ce in ce mai tehnologizat. Acest nou sistem de management ne permite sa facem un pas inainte pe calea securitatii datelor. Bazandu-ne pe politici, procese si proceduri de lucru bine consacrate, putem acum anticipa mai bine amenintarile legate de securitate si putem reactiona rapid la ele atunci cand apar”.

Pentru implementare, Euroscript a apelat la serviciile firmei de consultanta Itrust Consulting. “Datorita angajamentului ferm asumat de conducere si preocuparii fata de securitate aratate de intregul personal Euroscript, pentru noi a fost o sarcina placuta sa ajutam la o implementare lipsita de probleme si la certificarea finala,” a declarat dr. Carlo Harpes, directorul general Itrust.

Mark Evenepoel, directorul executiv Euroscript International, a concluzionat: “In aceste vremuri in care organizatiile sunt tot mai preocupate de securitatea datelor din cauza aparitiei noilor modele de furnizare de software (tehnologiile SaaS si cloud) si a cresterii amenintarilor cibernetice, suntem incantati ca detinem un sistem de management eficace pentru a identifica noile pericole, pentru a reactiona rapid si a reduce riscurile si pentru a masura conformitatea cu regulile noastre privind securitatea.”

Euroscript este lider in furnizarea unor solutii de management al continutului, diviziile sale ajutandu-si clientii sa proiecteze, sa construiasca si sa ruleze operatiuni de management al continutului de toate marimile. Datorita experientei angajatilor sai in domeniul consultantei, al integrarii de sisteme, al serviciilor lingvistice si al managementului continutului si documentelor, Euroscript ajuta companiile din intreaga lume sa isi gestioneze mai eficient continutul. Cu o prezenta in peste 18 tari, Euroscript are clienti dintr-o mare varietate de sectoare de activitate. Pentru mai multe informatii, vizitati www.euroscript.com.

20th July 2012 - Euroscript s-a certificat ISO 27001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE