• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Eriez obtine recertificarea standardului calitatii ISO 9001:2008

27 iulie 2011. Satisfactia clientilor este printre prioritatile companiei Eriez Magnetics Europe Ltd. Acest impuls de a indeplini nevoile clientilor a condus Eriez Europe spre obtinerea recertificarii standardului ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii.

Eriez a trecut prin trei zile intregi de audituri externe efectuate de DNV, care a examinat in amanunt toate procesele si departamentele afacerii. In timpul auditului s-a constatat ca Eriez Magnetics Europe este in conformitate cu standardul ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii, primind recertificarea pentru urmatorii 3 ani.

Eriez Europe proiecteaza si fabrica separatori magnetici, detectoare de metal, echipament vibrator si de luare de probe in fabrica sa din Caerphilly, South Wales. Eriez a obtinut pentru prima data certificarea sistemului calitatii ISO 9001 in 1992, ceea ce i-a transformat in primii fabricanti de separatori magnetici din lume care sa atinga acest standard international al calitatii.

ISO 9001 este standardul recunoscut international pentru managementul calitatii in afaceri. El se aplica proceselor care creeaza si controleaza produsele si serviciile pe care o organizatie le furnizeaza, prescrie un control sistematic al activitatilor pentru a garanta ca nevoile si asteptarile clientilor sunt indeplinite, avand intentia de a putea fi aplicat virtual oricarui produs sau serviciu, obtinut din orice proces, oriunde in lume.

Pentru Eriez Magnetics Europe, aceasta realizare a fost rezultatul muncii reunite a unei intregi organizatii pentru a dezvolta si a mentine un sistem al calitatii cu scopul de a obtine reinregistrarea. De la prima sa acreditare din 1992, Eriez a continuat sa indeplineasca toate cererile tot mai exigente ale clientilor, la cel mai inalt nivel al calitatii. Initiativa de imbunatatire continua a companiei Eriez vizeaza detectarea oricaror zone care necesita imbunatatiri, stabilind masurile corective corespunzatoare care garanteaza mentinerea inaltelor standarde.

Andrew Church, manager al calitatii la Eriez Magnetics Europe, a comentat: “Eriez a investit eforturi semnificative in dezvoltarea unei politici a calitatii care garanteaza indeplinirea nevoilor clientilor. Toti angajatii de la Eriez stapanesc o serie clara de procese si de obiective masurabile care sunt analizate in mod regulat.

A avea sprijinul tuturor angajatilor de la Eriez este esential pentru a putea furniza la timp separatorii nostri magnetici. Suntem cu adevarat incantati sa fim recunoscuti de DNV, care ne-a acreditat ISO 9001:2008 pentru inca 3 ani. Vom continua sa ne implementam planurile de imbunatatire a calitatii.”

Vizitati site-ul companie, www.eriez.com, pentru a afla mai multe informatii despre Eriez Magnetics Europe.

5th August 2011 - Eriez obtine recertificarea standardului calitatii ISO 9001:2008 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE