• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

eCOGRA obtine certificari internationale

25 august 2011. eCOGRA este o agentie independenta care auditeaza, evalueaza si acorda certificari de aprobare cazinourilor online, furnizorilor de programe software si altor portaluri de jocuri de noroc online. Intr-un anunt recent, eCOGRA a declarat ca sistemul sau de functionare a fost abrobat de doua importante autoritati, organismul italian de reglementare AAMS si autoritatea internationala de standarde din Geneva ISO.

In anunt s-a precizat ca pe 22 iulie 2011 eCOGRA a primit certificarea ISO/IEC 17025:2005. Aceasta implica faptul ca eCOGRA indeplineste cerintele generale de competenta referitoare la laboratoarele de testare si de calibrare. Acreditarea reprezinta una dintre cerintele de asigurare a calitatii necesare aprobarii unei agentii de testare in diverse jurisdictii europene de licentiere a jocurilor de noroc online; ea se acorda numai acelor agentii de testare care indeplinesc exigentele cerinte orientate spre sisteme ale standardelor emise de ISO.

Organizatia Internationala pentru Standardizare a fost infiintata in 1947. Este un organism care elaboreaza standarde internationale, compus din reprezentanti provenind din diferite organizatii nationale de standarde. ISO functioneaza prin intermediul a peste 2700 de comitete tehnice, subcomitete si grupuri de lucru. Organizatia creeaza standarde industriale si comerciale recunoscute pe plan mondial si in ultimul timp a fost activa in domeniul jocurilor de noroc online.

Andrew Beveridge, presedintele consiliului de administratie eCOGRA, si-a felicitat personalul din departamentele de IT si audit pentru castigarea celor doua noi acreditari atat de importante si a elogiat angajamentul lor profesional fata de cele mai inalte standarde internationale.

“Promovarea valorilor ca angajamentul si autoreglarea si pregatirea companiilor de jocuri de noroc la distanta pentru sistemele nationale de reglementare care evolueaza in prezent raman o parte esentiala a afacerii noastre. eCOGRA va continua sa urmareasca aprobarea agentiilor de testare si in alte domenii in curs de dezvoltare pentru a ne asigura ca suntem capabili sa furnizam servicii complete care sa indeplineasca toate cerintele clientilor nostri privind conformitatea cu reglementarile,” a declarat el.
Beveridge a profitat de aceasta ocazie pentru a anunta ca eCOGRA este in curs de a primi si alte aprobari in curand. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ecogra.org.

28th August 2011 - eCOGRA obtine certificari internationale » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE