• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

EASTPRINT Incorporated primeste certificarea ISO 13485

North Andover, Massachusetts. 21 septembrie 2011. EASTPRINT Incorporated, un proiectant si fabricant de comutatoare medicale cu membrana si de senzori de unica folosinta, circuite si electrozi, a primit recent certificarea ISO 13485 pentru sistemul sau de management al calitatii. ISO 13485 este un standard international care specifica cerintele pentru ca producatorii de dispozitive medicale sa isi poata implementa un model coerent de sistem de management al calitatii, care satisface cerintele pietei mondiale.

EASTPRINT se specializeaza in proiectarea si fabricarea de circuite medicale personalizate consumabile, care prezinta diverse tipuri de cerneluri conductive imprimate pe substrat flexibil pentru a fabrica produse ca electrozi, senzori de unica folosinta si de diagnosticare, plasturi cu eliberare de substante medicamentoase si dispozitive terapeutice si pentru stimularea nervilor. Compania mai fabrica si comutatoare cu membrana, care sunt folosite intr-o gama larga de dispozitive medicale si chirurgicale.

EASTPRINT isi imbina capacitatile de proiectare, fabricare, asamblare si impachetare pentru a indeplini cerintele specifice ale clientilor. Compania are unitati de productie in America de Nord, unitati care respecta standardele ISO 9001 si ISO 13485 pentru producatorii de echipamente originale medicale; ea mai detine si o fabrica in Juarez, Mexic, recunoscuta ca avand un palmares impecabil al calitatii si performantei. Pentru mai multe informatii despre EASTPRINT, vizitati http://www.eastprint.com.

24th September 2011 - EASTPRINT Incorporated primeste certificarea ISO 13485 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE