• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

DRT Strategies castiga certificarea ISO 9001:2008

Sistemul de management al calitatii al DRT a fost auditat independent si certificat ISO 9001:2008 pentru serviciile de consultanta si de managementul proiectelor si pentru solutiile tehnice oferite

Arlington, Virginia. 9 mai 2012. DRT Strategies, Inc. (DRT), o importanta firma de consultanta in management, furnizoare de solutii IT, a anuntat astazi ca a obtinut riguroasa si extrem de dorita certificare ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii (SMC), aplicabila serviciilor sale de furnizare de consultanta, solutii tehnice si managementul proiectelor. Sistemul de management al calitatii implementat de DRT incorporeaza procese documentate, instructiuni de lucru si masuri preventive si corective care vizeaza obtinerea unor rezultate de o calitate constanta si asigura imbunatatirea continua.

“Suntem mandri de toti asociatii nostri care isi indeplinesc sarcinile la cele mai inalte niveluri din domeniul nostru de activitate,” a comentat Michael Duffy, director de operatiuni la DRT Strategies si coordonator executiv al initiativelor companiei privind calitatea.

“Certificarea noastra ISO 9001: 2008 serveste drept dovada a serviciilor de calitate pe care DRT le ofera prin operatiunile sale de zi cu zi si a solutiilor valoroase puse la dispozitia clientilor nostri. Asteptam cu nerabdare sa ne imbunatatim continuu procesele de afaceri in anii urmatori pentru a ne servi mai bine clientii si pentru a-i ajuta sa isi indeplineasca viziunile,” a mai spus Duffy.

ISO (Organizatia Internationala pentru Standardizare) este cel mai mare dezvoltator si editor de standarde internationale din lume. ISO este o retea alcatuita din institutele de standardizare din 163 de tari si are secretariatul central in Geneva, Elvetia, acesta avand rolul de a coordona intregul sistem.

ISO 9001:2008 este un standard recunoscut international pentru sistemele de management al calitatii. Astfel de sisteme de management care indeplinesc standardele ISO presupun procese documentate, angajamentul conducerii superioare, resursele necesare si realizarea unor servicii pentru a asigura satisfactia clientilor, ca si masurari si analize pentru a garanta imbunatatirea. Anterior certificarii are loc un audit riguros de certificare, care se desfasoara in mai multe etape.

DRT Strategies, Inc. (DRT) este o importanta firma de consultanta in management, furnizoare de servicii IT si de management financiar. DRT este specializata in implementarea unor solutii web inovatoare, in servicii IT de tip cloud, in asigurarea calitatii, in planificarea si dezvoltarea de strategii. DRT ofera, de asemenea, servicii de consultanta in sprijinul achizitiilor, bugetare, de planificare financiara, de management financiar, de managementul si de analiza subventiilor.

DRT serveste mari agentii guvernamentale federale civile, Comanamentul Naval Special de Razboi din SUA, si are clienti din sectorul serviciilor financiare. Compania are sediul central in Arlington, Virginia si sucursale in San Diego, California si Atlanta, Georgia. Mai multe informatii despre companie pot fi gasite la adresa http://www.drtstrategies.com.

14th May 2012 - DRT Strategies castiga certificarea ISO 9001:2008 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE