• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

DQS Inc. obtine acreditarea ANAB pentru standardul ISO 27001

Compania UL DQS Inc., una din cele mai importante organizatii certificatoare pentru sistemele de management la nivel mondial, a obtinut acreditarea din partea ANSI-ASQ National Accreditation Board (ANAB) pentru propriul sistem de management al securitatii informationale, ISO 27001.

Sistemele IT, activele informationale si confidentialitatea datelor sunt aspecte critice pentru orice afacere. Protejarea lor impotriva atacurilor cibernetice prin dezvoltarea si mentinerea unui sistem de mnagement al securitatii informatice ar trebui sa reprezinte o prioritate esentiala pentru orice companie.

“Crimele cibernetice reprezinta amenintari constante si foarte concrete, dar detinerea unui sistem de management al securitatii informationale poate preveni sau diminua pierderile” a declarat dl Ganesh Rao, presedinte si CEO UL DQS Inc.

“Acum tinand cont ca UL DQS a obtinut certificarea ISO 27001 putem sa ne ajutam clientii intr-un domeniu foarte important al mangementului lor operational.”

“Securitatea informationala este esentiala pentru serviciile prestate de Novus Law catre clienti, astfel asigurarea integritatii propriului nostru sistem de management al securitatii informationale si controlul acestuia sunt elemente fundamentale pentru clientii nostri si pentru succesul companiei” a declarat Lois A. Haubold, vicepresedinte Novus Law.

“UL DQS este partenerul perfect pentru inregistrarea ISO 27001 deoarece ei reprezinta un adevarat standard in ceea ce priveste credibilitatea si increderea la nivel global. Cu UL DQS suntem increzatori in faptul ca propriile practici de management al securitatii sunt complete si foarte eficiente.”

Costurile atacurilor cibernetice continua sa creasca exponential. In concordanta cu studiul din 2012 cu privire la costurile crimelor cibernetice, sponsorizat de catre HP si condus de catre institutul Ponemon, fenomenele de atacuri informatice impotriva companiilor americane s-au dublat intr-o perioada de trei ani, iar impactul financiar a cunoscut o crestere similara.

Costurile suportate de mediul de afaceri din USA datorate atacurilor cibernetice au crescut cu aproape 40% din 2010 – atingand o valoare medie anuala de 8,9 milioane $, dupa ultimul raport din acest domeniu.

Portofoliul de servicii IT si management al riscului al UL DQS trece dincolo de standardul ISO 27001, incluzand servicii precum:

– BS 25999 si 22301 pentru managementul continuitatii afacerii CMMI
– eSCM-SPSM
– ISO 20000-1

Despre UL DQS

Detinand peste 45000 de locatii certificate in peste 100 de tari, UL DQS apartine organismelor certificatoare de top la nivel mondial. Grupul DQS-UL este implicat in succesul de durata al companiilor prin evaluarea eficienta a sistemelor de management si al proceselor de afaceri.

Serviciile companiei se concentreaza pe imbunatatirea proceselor de afaceri in stransa legatura cu mediul, calitatea, energia, siguranta ocupationala, riscul, securitatea informational si excelenta in afaceri din toate sectoarele industriale.

In calitate de partener in cadrul activitatii de certificare, UL DQS tinteste la oferirea catre clienti de servicii calitative si de valoare in vederea constientizarii acestora cu privire la beneficiile maxime provenite din partea unei certificari ce inglobeaza brandul UL DQS. (dupa o stire Marketwatch)

24th March 2013 - DQS Inc. obtine acreditarea ANAB pentru standardul ISO 27001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE