• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Domeniul de aplicare al ISO 31000

Certificare ISO 31000 pentru Managementul riscului – domeniu de aplicare

ISO 31000 este un standard international al managementului riscului. El poate fi folosit de orice organizatie, indiferent de marimea ei sau de domeniul in care activeaza.

El poate fi folosit atat de organizatiile publice si private, cat si de grupuri, asociatii si intreprinderi de toate tipurile. El nu este specific niciunui sector si niciunei industrii si poate fi aplicat oricarui tip de risc.

ISO 31000 poate fi aplicat realizarii tuturor tipurilor de obiective la toate nivelurile si in toate zonele din cadrul unei organizatii. El poate fi folosit la un nivel strategic sau organizational pentru a ajuta la gestionarea proceselor, operatiilor, aplicatiilor, proiectelor, programelor, produselor, serviciilor si investitiilor.

In orice caz, modul exact in care aplicati ISO 31000 ramane numai la latitudinea dvs. si va depinde de nevoile, obiectivele si provocarile aparute in organizatia dvs. El ar trebui sa reflecte ceea ce face si modul in care functioneaza.

24th April 2011 - Domeniul de aplicare al ISO 31000 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE