• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Documentarea procedurilor – Strategii de siguranta alimentara

Marc Bates, consultant senior in lactate, este un avocat fervent al cuvantului scris, pe care il numeste “cea mai mare cheie” pentru planurile de siguranta a alimentelor.

“Sa spui ce faci, sa faci ce spui si sa documentezi asta,” a fost sfatul lui.

Recunoscand ca multi oameni urasc idea de a-si pune in scris procedurile, Bates i-a sfatuit pe producatorii de lactate sa se gandeasca la procedurile scrise ca la un proces de invatare si un excelent instrument pentru formarea angajatilor.

“Pune in scris ce faci, si astfel vei avea o procedura,” a spus el. “Esti deja cu un mare pas inainte in proces.”

Cand vine vorba despre verificari, care examineaza procedurile scrise, evidentele si listele de control, Bates spune ca daca procedurile sunt implementate si exista o evidenta a lor, verificatorul va lua asta in considerare. De asemenea, verificatorului i se va da o sansa de a arata unde anume exista loc pentru imbunatatiri.

3rd April 2011 - Documentarea procedurilor – Strategii de siguranta alimentara » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE