• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

DMI obtine certificarea ISO 27001

Bethesda, Maryland, 18 mai 2011 – DMI (www.dminc.com), o firma de prima importanta in domeniul solutiilor IT si a consultantei pentru strategii de afaceri, a anuntat ca a obtinut o certificare din partea Organizatiei Internationale pentru Standardizare pentru sistemele sale de management al securitatii informatiei (ISO 27001:2005).

ISO 27001:2005 este un standard pentru sistemele de management al securitatii informatiei (SMSI) publicat in 2005. El specifica in mod oficial cerintele unui sistem de management in care securitatea informatiei se afla sub un control managerial explicit. DMI si-a castigat certificarea ISO 27001:2005 implementand procese dovedite de atenuare a riscului din domeniul securitatii informatiei.

ISO 27001 le cere managerilor:
• Sa examineze sistematic riscurile legate de securitatea informatiei, luand in considerare amenintarile, vulnerabilitatile si impactul acestora;
• Sa conceapa si sa implementeze o serie coerenta si inteligenta de masuri de control si/sau de alte forme de tratare a riscului (ca, de pilda, evitarea riscului sau transferul riscului) pentru a se ocupa de acele riscuri considerate inacceptabile; si
• Sa adopte un proces de management cuprinzator pentru a se asigura ca masurile de control asupra securitatii informatiei continua sa indeplineasca constant nevoile organizatiei de securitate a informatiei.

Aceasta este cea de-a doua certificare obtinuta de DMI. In 2009, compania a primit si certificarea ISO 9001:2008 pentru gestionarea proiectelor IT ale unor agentii federale si guvernamentale, inclusiv pentru dezvoltarea de software pentru acestea.

“Suntem foarte mandri ca am mai facut un pas important pe calea maturizarii noastre ca organizatie,” a declarat Sunny Bajaj, presedintele consiliului de administratie al DMI. “Am investit resurse considerabile in construirea unei serii de servicii pentru clientii nostri in ceea ce priveste securitatea informatiei. Deoarece aplicam multe din aceste principii noi insine, clientii nostri pot fi siguri, la randul lor, ca informatiile pe care le impart cu noi sunt protejate cu atentie.”
sursa: www.prnewswire.com

1st June 2011 - DMI obtine certificarea ISO 27001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE