• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Divizie de mentenanta Delta Air Lines obtine certificare ISO 9001

O divizie de mentenanta a companiei Delta Air Lines primeste certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii

Atlanta, Georgia. 22 septembrie 2011. Divizia de mentenanta a companiei Delta Air Lines, Delta TechOps, a primit certificarea Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 9001 pentru atelierele sale de mentenatanta a motoarelor si a trenurilor de aterizare.

Delta TechOps este unul dintre putinii furnizori de servicii de mentenanta, reparatii si revizii aeriene care au primit aceasta certificare pentru managementul calitatii, care reprezinta un cadru testat international conceput pentru a gestiona procesele unei organizatii si pentru a ajuta la fabricarea unor produse de inalta calitate, care sa satisfaca asteptarile clientilor. Linia aeriana a primit certificarea ISO 9001 pentru atelierul sau de mentenanta a componentelor in 2008.

“Procesele utilizate de Delta TechOps au fost certificate independent pentru a fi eficiente in furnizarea unor produse si servicii de cea mai inalta calitate si fiabilitate clientilor nostri,” a spus Tony Charaf, presedintele Delta TechOps. “Suntem multumiti ca oamenii si procesele noastre au fost validate prin acest standard al calitatii recunoscut la nivel international.”

ISO 9001 este un standard adoptat de peste un milion de organizatii din 176 de tari si detine un palmares dovedit in determinarea imbunatatirii performatei si a calitatii in cadrul companiilor care isi implementeaza un sistem de management al calitatii conform standardului.

Delta TechOps ofera servicii de mentenanta destinate unei game largi de motoare si de blocuri auxiliare de alimentare pentru toate modelele de aeronave. Anual, divizia repara peste 650 de motoare, fiind cel mai mare furnizor de astfel de servicii din America de Nord, cu ajutorul celor peste 9600 de angajati experti in mentenanta. Delta TechOps are o experienta de peste sapte decenii in domeniul aviatiei. Mai multe informatii despre aceasta divizie a Delta Air Lines, la adresa: www.deltatechops.com.

26th September 2011 - Divizie de mentenanta Delta Air Lines obtine certificare ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE