• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Distribuitor de fructe de mare, certificat HACCP

Santa Monica Seafood devine primul distribuitor de fructe de mare din Statele Unite care primeste certificarea sistemului sigurantei alimentare ISO 22000 / HACCP

Rancho Dominguez, California. 3 noiembrie 2011. Compania Santa Monica Seafood este incantata sa anute ca a primit de curand certificarea sistemului de siguranta a alimentelor FSSC 22000, ceea ce o tranforma in primul distribuitor de fruncte de mare din Statele Unite care a obtinut aceasta realizare semnificativa. Certificarea HACCP a fost acordata de Det Norske Veritas (DNV), unul dintre organismele de certificare ISO cele mai recunoscute la nivel international.

Potrivit lui Betty Cordero, directorul insarcinat cu siguranta alimentelor in cadrul Santa Monica Seafood, “Sistemul FSSC 22000 reprezinta planul nostru de actiune in gestionarea aspectelor legate de siguranta alimentelor in operatiunile noastre zilnice pentru a garanta ca le furnizam clientilor nostri produse de inalta calitate, sigure si sanatoase, bazandu-ne pe cerintele standardelor internationale.”

FSSC 22000 este cel mai recent si mai complet program pentru sistemele de management al sigurantei alimentare. El a fost conceput luand ca baza standardul international ISO 22000 pentru sistemele de management al sigurantei alimentare, si PAS 220 – un standard care a fost dezvoltat pentru a expune cerintele programelor preliminarii pentru producatorii de ingrediente si de produse alimentare. Standardul este aprobat in intregime de Initiativa Globala pentru Siguranta Alimentelor (GFSI).

Santa Monica Seafood se angajeaza sa fie cea mai de incredere sursa de fructe de mare din industria sa, iar acum isi sprijina angajamentul prin folosirea unui sistem consacrat de management al sigurantei alimentare, FSSC 22000, care va ajuta la crearea unei culturi a sigurantei alimentelor in activitatile de zi cu zi si in serviciile pe care le ofera. In plus, compania promoveaza activ manipularea sigura a produselor prin consolidarea politicilor si procedurilor instituite, prin programe de sensibilizare la problemele sigurantei alimentare.

Michael Cigliano, vicepresedintele executiv al companiei Santa Monica Seafood, a comentat: “Certificarea FSSC 22000 ne intareste angajamentul fata de siguranta clientilor nostri si ne confirma pozitia de lider in industria fructelor de mare”.

Santa Monica Seafood, o afacere de familie cu o istorie de 72 de ani, este cel mai mare distribuitor angro de fructe de mare proaspete si congelate din sud-vestul SUA, avand sediul central si unitatea de prelucrare in Rancho Dominguez, California, si doua centre de desfacere in California – in Santa Monica si Costa Mesa – specializate in fructe de mare si produse din fructe de mare. Pentru mai multe informatii, vizitati compania online la adresa http://www.santamonicaseafood.com.

9th November 2011 - Distribuitor de fructe de mare, certificat HACCP » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE