• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Dimension Data s-a certificat ISO 9001

8 iunie 2012. Dimension Data, furnizor global de solutii si servicii informatice, a obtinut certificarea ISO 9001:2008, standardul international pentru sistemele de management al calitatii. Compania a reusit sa dobandeasca acest certificat in mai putin de un an.

Certificatul ISO 9001:2008 demonstreaza angajamentul asumat de Dimension Data fata de managementul calitatii si fata de implicarea sa in relatiile cu clientii. Standardul ISO 9001:2008 impune nu numai cerinte riguroase privind politicile calitatii, ci se concentreaza si asupra masurilor luate pentru a creste satisfactia clientilor.

Procesul de audit si de certificare a fost efectuat de organismul de certificare ISO Bureau Veritas. Dominique Druez, director de calitate la Dimension Data, a declarat: “Piata acorda o importanta crescanda certificarilor, ceea ce am constatat fara putinta de tagada la licitatiile publice la care participam. Acesta este motivul pentru care, anul trecut, am demarat procesul de certificare. Obtinerea certificarii ISO 9001 este o dovada a eforturilor depuse de toti colaboratorii nostri si a nivelului ridicat al calitatii aplicate in cadrul companiei noastre.”

Dimension Data a obtinut certificarea ISO 9001:2008 in mai putin de un an. “Acest lucru poate parea o provocare, insa Dimension Data se dedica de mult timp imbunatatirii sistemelor si proceselor sale interne pentru a creste calitatea serviciilor sale si pentru a scadea costurile acestora. Rapiditatea procesului de certificare este o marturie in acest sens. In calitate de companie furnizoare de servicii, relatiile cu clientii nostri sunt esentiale, ele se bazeaza pe incredere si pe loialitate,” a mai spus Druez.

“Implementarea sistemului de management al calitatii nu se obtine numai descriindu-i procesele, acestea trebuie sa fie si mentinute in practica. Rastimpul necesar obtinerii certificatului dovedeste ca acesta este cazul nostru. Ne gandim adesea ca obtinerea unei certificari necesita o multime de documente, insa nu este cazul. In plus, sistemul de management al calitatii care descrie procesele se dovedeste ulterior a fi un instrument foarte practic pentru colaboratorii nostri,” a concluzionat directorul de calitate.

Dimension Data, furnizor specializat in serviciile si solutiile informatice, vine in ajutorul clientilor sai in ceea ce priveste elaborarea, implementarea, intretinerea si administrarea infrastructurilor informatice ale acestora. Dimension Data isi pune expertiza in serviciul retelelor, comunicatiilor unificate, securitatii, solutiilor destinate centrelor de date si centrelor de contact si tehnologiilor Microsoft. Detinand reale abilitati in serviciile de consultanta, de integrare si in serviciile administrate, Dimension Data creeaza solutii personalizate pentru clientii sai. Dimension Data intentioneaza sa solicite si o certificare ISO 27001 tot anul acesta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dimensiondata.com.

23rd June 2012 - Dimension Data s-a certificat ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE