• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Dimension Data Melbourne obtine certificare ISO 14001

Birourile Dimension Data din Melbourne obtin certificarea ISO 14001 pentru sistemele de management al mediului

Sydney, Australia. 24 noiembrie 2011. Dimension Data a primit certificarea ISO 14001 pentru sistemele de management al mediului (SMM) pentru cele doua cladiri de birouri ale sale din South Melbourne. Aceasta vine in completarea certificarii de anul trecut a sediului central al companiei din The Rocks.

Toate cele trei sedii Dimension Data sunt in prezent certificate conform standardului ISO 14001:2004, care specifica cerintele necesare organizatiilor in implementarea unui SMM si ofera indrumari pentru cei care se angajeaza sa desfasoare activitati prietenoase cu mediul. Certificarea se refera la conformitate, la impactul activitatilor de afaceri, al produselor si al serviciilor.

“Deoarece continuam sa exploram si sa introducem initiativele legate de mediu atat in practicile noastre de afaceri, cat si in serviciile pe care le oferim clientilor, certificarea sistemului de management al mediului este o parte importanta a procesului prin faptul ca ne ofera o validare externa a abordarii noastre. Insa succesul certificarii poate fi atribuit angajamentului aratat de toti cei care lucreaza la Dimension Data,” a declarat directorul financiar-contabil al grupului Dimension Data Australia, Peter Lees.

Initiativele legate de mediu introduse de Dimension Data pana in momentul de fata au fost bine primite de angajati si de clienti. In special, a existat un interes sporit fata de programul sau eWaste, care ofera indepartarea si reciclarea responsabila a materialelor electronice, de la ambalajele noilor produse la livrare pana la echipamentele uzate. Serviciul de Management eWaste ofera, la randul sau, distrugerea fizica sau a datelor din echipamentele de stocare electronica de date.

“Aceste initiative sustenabile, cum este programul eWaste, au demonstrat rezultate tangibile auditorilor necesari certificarii SMM,” a continuat dl Lees. “Aceasta ne ofera un sprijin foarte puternic, incurajandu-ne sa ne extindem atentia asupra mediului inconjurator.”

“Pe plan intern, desfasuram cate o saptamana eWaste la fiecare sase luni pentru angajatii nostri si este o ocazie buna de a scapa in siguranta de echipamentul nedorit de acasa, Dimension Data asumandu-si sarcina de a se debarasa in siguranta de el sau de a-l recicla. Pana acum, am avut un succes fantastic cu saptamanile anterioare ale programului eWaste; am inlaturat peste 6000 kg de deseuri electronice ale angajatilor la nivel national. Adaugand aceasta cifra la programul nostru corporativ eWaste, ajungem la 38000 kg de deseuri eliminate sau reciclate in siguranta in intreaga Australie.”

Dimension Data si-a petrecut ultimele 12 luni pregatindu-se de certificare, asigurandu-se ca sistemul de management al mediului este integrat in sistemele de management al calitatii si al securitatii informatiei, certificate ISO 9001:2008 si ISO/IEC 27001:2005. BSI Group a evaluat documentatia si a efectuat auditul necesar certificarii ISO 14001.

Auditul a evaluat politicile companiei, a examinat integrarea sistemului in toate zonele afacerii, incluzand aici practicile departamentului de resurse umane, formarea, comunicatiile la nivel intern si extern, conformitatea, managementul facilitatilor si operatiunile IT.

Infiintata in 1983, compania Dimension Data furnizeaza servicii si solutii IT&C care utilizeaza expertiza tehnologica, capacitatea de prestare globala de servicii si spiritul antreprenorial in vederea atingerii obiectivelor de afaceri ale clientilor sai. Dimension Data este un membru al NTT Group. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.dimensiondata.com.

29th November 2011 - Dimension Data Melbourne obtine certificare ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE