• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Departament de comert obtine certificare ISO 9001

Departamentul filipinez de Comert obtine certificarea ISO pentru sistemul de management al calitatii

Palo, provincia Leyte, Filipine. 3 februarie 2012. Oficiul regional al Departamentului de Comert si Industrie (DTI) din insulele Visayas de Est a primit recent certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de managementul calitatii implementat.

Certificatul iso 9001 a fost emis de organismul de certificare Certification International Philippines Inc. (CIPI), in urma a aproape patru ani de pregatire pentru indeplinirea tuturor cerintelor standardului.
Cynthia Nierras, directorul regional DTI, a precizat ca in afara de oficiul regional DTI, toate celelalte oficii provinciale DTI din regiune au primit, la randul lor, aceeasi distinctie ISO.

Reprezentantii oficiului regional DTI au primit certificarea din partea directorului general CIPI, Renato Navarrete, cu ocazia unei ceremonii de premiere care a avut loc de curand la sediul DTI.

“Aceasta certificare ISO 9001 va imbunatati si mai mult serviciile pe care Departamentul de Comert si Industrie le ofera clientilor sai. Aceasta realizare ne va inspira sa intreprindem proiecte mai inovatoare care vor contribui la atingerea obiectivelor nationale asa cum sunt descrise ele in manualul calitatii,” a mai spus Nierras.

Sistemul de management al calitatii promoveaza buna guvernare, expune transparenta proceselor si interactiunii dintre oficiile guvernamentale si clienti si creste satisfactia clientilor, pe langa alte beneficii care decurg din implementarea si mentinerea sa.

“Prin obtinerea unei certificari ISO se recunoaste global faptul ca DTI ofera produse si servicii de buna calitate. Un sistem al calitatii arata ca exista coerenta in operatiunile de zi cu zi ale departamentului si imbunatateste eficienta, reducand costurile de functionare si scurtand timpii neproductivi,” a concluzionat Nierras. (dupa un comunicat de presa www.sunstar.com.ph)

10th February 2012 - Departament de comert obtine certificare ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE