• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Delaware North sarbatoreste 10 ani de la certificarea ISO 14001

Buffalo, New York. 27 octombrie 2011. Delaware North Companies aniverseaza cea de-a 10-a aniversare de la inregistrarea ISO 14001 a GreenPath®, sistemul premiat de management al mediului utilizat de companie.

Sediul central al Delaware North Companies a primit luna aceasta vizita de doua zile a auditorilor insarcinati cu evaluarea sistemului de management in vederea mentinerii certificarii ISO 14001. Auditorii ISO de terta parte au trecut in revista politica, planurile si progresul inregistrat de Delaware North in ceea ce priveste obiectivele propuse anul trecut. Auditorii au vizitat cladirea punand intrebari angajatilor si inspectand totul, de la echipamentele pentru gatit pana la programul de reciclare aplicat de cei 300 de angajati din sediul central.

“ISO 14001 este cel mai bun standard pentru sistemele de management al mediului. Ne mentine pe calea cea buna si acorda constant o atentie deosebita imbunatatirilor care au legatura cu mediul, care au devenit o parte a vietii de zi cu zi a celor care lucreaza la Delaware North,” a spus Anne Marie McManus, director de sustenabilitate la Delaware North. “Inregistrarea ISO 14001 spune lumii ca am ales ca prioritate imbunatatirea ambientala si ca suntem mereu in cautarea unor noi cai de a ne micsora amprenta asupra mediului.”

ISO 14001 ofera un cadru adecvat unei abordari holistice si strategice a politicii, planurilor si masurilor luate de companie. Prin inregistrarea GreenPath in conformitate cu ISO 14001, fiecare angajat poate contribui la obiectivele companiei referitoare la mediul inconjurator. S-a dovedit ca procesul simplu si voluntar al standardului ISO 14001 ajuta fiecare departament al Delaware North Companies sa isi reduca la minim impactul asupra mediului.

GreenPath (www.DelawareNorth.com/GreenPath.aspx) a inceput in anii ’90, cand Delaware North a castigat o licitatie prin care urma sa furnizeze servicii vizitatorilor parcului national Yosemite. La scurt timp dupa aceea, GreenPath a fost implementat si a devenit primul sistem de management al mediului al unei companii HoReCa din SUA care a obtinut certificarea ISO 14001.

“GreenPath a inceput practic in cateva unitati de-ale noastre in urma cu mai bine de un deceniu. De atunci, lumea s-a schimbat si cunostintele noastre despre problemele de mediu s-au schimbat si ele,” a mai spus McManus.

GreenPath a face diferenta in mod remarcabil, ajutand Delaware North sa economiseasca milioane de galoane de apa, sa-si reduca semnificativ consumul de energie si sa puna la punct modalitati mai bune de a face aceste lucruri. GreenPath a fost recunoscut de cel putin 50 de ori prin premii regionale, nationale si internationale. Pentru mai multe informatii, vizitati www.delawarenorth.com.

3rd November 2011 - Delaware North sarbatoreste 10 ani de la certificarea ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE