• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

De ce este ISO 9001 important?

ISO 9001 este important multumita orientarii sale. In timp ce continutul sau este este folositor si important, totusi doar el singur nu justifica puterea de atractie a acestui standard in intreaga lume.

ISO 9001 este important gratie orientarii sale internationale. In prezent, ISO 9001 este sustinut de organe nationale de standardizare din peste 150 de tari. Acest lucru il transforma in alegerea logica pentru orice firma care face afaceri internationale sau care se afla in serviciul unor clienti care cer un standard international de excelenta.

ISO 9001 este important si gratie orientarii sale care are in vedere elementele in ansamblu. Suntem de parere ca acest lucru este de importanta capitala. Multi oameni pun accentul in mod gresit pe factorii care tin de motivatie sau de atitudine. Se face presupunerea ca se poate crea calitate numai daca muncitorii sunt motivati si au atitudinea corecta. Acest lucru este adevarat, dar nu merge suficient de departe.

Daca nu se legifereaza atitudinea corecta, sustinand-o si cu cele mai potrivite politici, proceduri, acte, tehnologii, resurse si structuri, atunci nu se vor atinge niciodata standardele de calitate pe care alte organizatii par capabile sa le atinga. Daca nu se instituie o atitudine de calitate creand un sistem de management al calitatii, atunci nu se va atinge niciodata un standard al calitatii de talie mondiala.

Pe scurt, daca doriti sa aveti o atitudine de calitate, trebuie sa aveti un sistem al calitatii. Acesta este lucrul recunoscut de ISO, si de aceea este ISO 9001 atat de important.

6th April 2011 - De ce este ISO 9001 important? » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE