• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

CSM obtine tripla recertificare ISO

CSM obtine tripla recertificare a standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001

Lima, Peru. 14 mai 2012.Consolidated Supply Management (CSM), compania scotiana care de 17 ani realizeaza operatiuni logistice dedicate industriei hidrocarburilor si care desfasoara proiecte in Peru in special in jungla amazoniana, a obtinut o crestere de 15 % a la sfarsitul anului 2012, in ciuda problemelor sociale cu care se confrunta guvernul in ultimul timp si a stagnarii acordarii de permise si de licente pentru contractele de concesiune din industria hidrocarburilor.

Presedintele executiv si directorul pentru America Latina, Alberto De Losada, a precizat ca “anul acesta s-a dovedit relativ stabil si nu au avut loc schimbari majore. Operatorii care foreaza deja de anul trecut vor continua sa o faca si anul acesta”. El a indicat ca noile programe de foraj sunt blocate, in timp ce agentiile guvernamentale nu reusesc sa rezolve aceasta problema si nu mai acorda permisele si licentele care sunt in curs de solutionare.

CSM a obtinut de curand o tripla recertificare a standardelor internationale ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001, a caror certificare i-a fost acordata in anul 2010 de organismul de certificare Bureau Veritas pentru toate serviciile oferite. O alta realizare majora a fost atingerea unui milion de ore de munca fara niciun accident de munca incapacitant.

Alberto De Losada si-a exprimat opinia fata de acest subiect: “Faptul ca am ajuns la un milion de ore de munca fara niciun accident de munca incapacitant si ca ne-am mentinut certificarile pentru servicii, inclusic pentru serviciile speciale aeroportuare, aprobate de Autoritatea Portuara Nationala (APN) este o dovada a profesionalismului, fiabilitatii si daruirii CSM fata de angajatii si clientii nostri”.

“Suntem convinsi ca prestarea serviciilor noastre implica un anumit nivel de risc si ca mentinerea acestor standarde acceptate international – pentru calitate (ISO 9001), securitatea angajatilor (OHSAS 18001) si protectia mediului (ISO 14001) – contribuie la o mai buna desfasurare a activitatilor petroliere in tara noastra, ca si la succesul proiectelor clientilor nostri”, a mai spus presedintele executiv.

“Certificarile ISO plaseaza compania pe o pozitie buna, date fiind asteptarile tarii in general si ale industriei petroliere in special,” a concluzionat Alberto De Losada.

CSM este o companie scotiana infiintata in 1980. CSM America Latina este alcatuita din Peru, Ecuador si Chile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.csmlogistica.com/ingles.html.

19th May 2012 - CSM obtine tripla recertificare ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE